<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: német, angol és NB I-es kalandok

Négy tippet mazsoláztunk ki a szombati kínálatból. Terítéken a Bayern-Bayer csata góljai, nyeretjük a Liverpoolt, a Manchester Cityt és a Ferencvárost. Fogadjunk!

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

03871. Bayern München – Leverkusen, több, mint 2,5 gól (1.45) – német bajnokság, 18:30

Hibátlan csapatok randevúja a Bundesliga harmadik fordulójában. A Bayern 5-0-ra verte a Hamburgot, 2-1-re a Hoffenheimet. A vendégcsapat a Lazio 3-0-ás legyőzésével hangolt, s így BL-főtáblás, egy gólra Münchenben is jó lehet. A bátrabbak a +3,5 találattal is kacérkodhatnak, az már 2.15-ös szorzót ér.

13307. Liverpool - West Ham, 1 (1.32) – angol bajnokság, 16:00

Érezzük az erőt a Liverpoolban, amely még formálódik, ám határozottan erősebbnek tűnik az új fiúkkal (Milner, Firmino, Benteke, Gomez, Clyne, Ings). A Stoke és a Bournemouth 1-0-ás legyőzése után az Arsenal otthonában játszottak 0-0-t a Rodgers-fiúk, győzhettek is volna, ha Cech nem parádézik. A West Ham kétszer is kikapott az Arsenal legyőzése után, szombat délután ismét beleszaladhat a késbe.

13967. Manchester City – Watford, (0-1) 1 (1.50) – angol bajnokság, 16:00

Három döntetlennel indította a Premier League-et az újonc Watford, itt az ideje elszenvednie az első vereséget. A City aligha bánik majd kesztyűs kézzel a legutóbbi két meccsén 0-0-t játszó riválisával, meg lennénk lepve, ha nem ütné ki. 3-0, 3-0, 2-0 – ez a brutálisan erős Agüeróék sormintája, és szombaton jöhet az újabb könnyed diadal.

11788. FTC – Paks, 1 (1.25) – magyar bajnokság, 20:30

Hatból hatnál jár a Fradi, 15 gólt szerzett és mindössze kettőt kapott, eddig valamennyi ellenfelét legalább kettővel verte a honi élvonalban. A Paks tűrhetően kezdett, ám idegenben csapnivaló, az újpesti pontszerzést felcsúti és szombathelyi vereség követte. Az 1-es szinte garantálható, többgólos FTC-siker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!