<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Arsenal, City, Liverpool, Barca, Fradi

Sztárcsapatokra mindig jó fogadni: ebben a cikkben az Arsenal, a Man. City, a Liverpool és a Barcelona esélyeit boncolgatjuk. No meg a Fradiét...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12546. Newcastle – Arsenal, 2 (1.53) – angol bajnokság, 13:45

A Premier League-ben a negyedik fordulót rendezik. A szarkák még nem nyertek, otthon ikszeltek a szentekkel, kikaptak a Swansea-nél, majd értékes ikszet értek el az Old Traffordon. A héten simán továbbléptek a Ligakupában. Az ágyúsok vereséggel kezdtek, a WHU győzött az Emirates-ben. Utána nyertek a piros-fehérek a Crystal Palace-nál, majd Londonben jó meccsen döntetleneztek a Liverpoolal. Arsene Wenger továbbra is csatárt keres, most épp Cavani van célkeresztben. Addig viszont Sanchezéknek kell megoldaniuk a feladatot. Meg is teszik.

13967. Manchester City – Watford, (0-1) 1 (1.50) – angol bajnokság, 16:00

Az angol Premier League-ben a negyedik fordulót rendezik. Remekül kezdte a szezont a Manchester City. A világoskékek eddig minden meccsüket megnyerték, ráadásul a 8-0-ás gólkülönbség (3-0, 3-0, 2-0) meglehetősen impozáns. A többgólos City-győzelem mellett szól, hogy Fernandinho és Touré előtt a Sterling, Silva, Navas, Agüero alkotta támadószekció sororakozhat fel (a Wolfsburgból várt De Bruyne aligha szerepel még).

A másodosztályból feljutó Watford eddig egyetlen mérkőzést sem nyert ebben a szezonban, igaz még vereséget sem szenvedett (nem úgy, mint a Ligakupában, ahol kedden 1-0-ra kikapott a Prestontól). Három döntetlennel a 12. helyén áll. A két csapat legutóbb 2014 januárjában találkozott egymással, az FA Kupában a Manchester City 4-2-re diadalmaskodott. Most még ennél is simább ütközetet várunk.

13307. Liverpool - West Ham, 1 (1,32) – angol bajnokság, 16:00

Noha az Arsenal elleni meglepetés-győzelemmel (2-0) kezdte a szezont a jelenleg 11. helyen álló West Ham, a folytatás már kevésbe volt acélos, ugyanis a soron következő két hazai mérkőzésüket elvesztették a londoniak. A két feljutó a Leicester (2-1) és a Bournemouth (4-3) távozott győzelemmel a Upton Parkból. A Liverpool veretlenül várja a szombati összecsapást. Az új fiúkkal (Milner, Firmino, Benteke, Gomez, Clyne, Ings, no és persze Bogdán Ádi) kifejezetten jól futballozó vörösök az első két mérkőzésüket 1-0-ra megnyerték (Stoke, Bournemouth) az előző héten pedig gól nélküli döntetlent játszottak az Arsenallal. A hazaiak ebben az évadban a dobogós helyekért szállnak csatába, ehhez pedig nem szabad hibázniuk az Anfield Roadon. Hét ponttal jelenleg a harmadik helyen áll a csapat. Legutóbb idén januárban találkozott egymással a két együttes, akkor a Liverpool hazai pályán 2-0-ra legyőzte a West Hamet. A vendégek most tele vannak sérültekkel és eltiltottakkal, míg a házigazda képes lesz pótolni Sturridge-t. Sima 1-est várunk.

17464. Barcelona – Málaga, 1 és +2,5 gól (1.40) – spanyol bajnokság, 20:30

Jó eséllyel újra összeáll a félelmetes Messi, Suárez, Neymar trió, ugyanis a fültőmirigy gyulladással kezelt brazil már egész jó állapotban van. Szükség is van Neymarra, hiszen az utóbbi meccseken kizökkent a ritmusból a Barca, amely elvesztette a Spanyol Szuperkupát a Bilbao ellen, majd a bajnokság első fordulóban visszavágott a baszk együttesnek. Piqué, Dani Alves és Douglas nem lesz, és kérdéses Busquets szereplése is, ám a katalánok nélkülük is félelmetesek.

A katari kézben lévő Málaga nem költekezett túlzottan, ám sikerült megszereznie a kölcsönben remeklő Amrabatot, Duje Cop (Cagliari) és Charles (Celta Vigo) érkezésével pedig talán a csatársor is jobban teljesít majd, mint a legutóbbi évadban. A Sevilla ellen 25-ször célozta meg a kaput a Málaga, mégis 0-0 lett a vége. Nem kizárt, hogy egy gólt szerez szombat este a vendégcsapat, ám a Barcelona győzelmét nem sok minden veszélyezteti, s Messiék akár egyedül is összehozhatják a három találatot.

11788. FTC – Paks, 1 (1.25) – magyar bajnokság, 20:30

A Fradi ellenállhatatlan az NB I-ben, Thomas Doll csapata egyedüli száz százalékosként magabiztosan áll az élen. A zöld-fehérek kerete nagyon erős és hosszú, Böde élete formájában futballozik, de egy játékosra sem lehet panasz. A paksiak elsősorban otthon erősek, idegenben eddig nem megy Csertői Aurél gárdájának. Kikaptak a Puskásnál és a Halinál is, ráadásul gólt sem rúgtak vendégként. Nem a Ferencváros ellen kezdik meg idegenbeli remeklésüket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!