<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, csaknem tízszeres odds

Döntetlenre fogadni mindig nagy kihívás, ugyanakkor csábító oddsszal kecsegtet. Ezúttal az angol élvonalból és a második vonalból is hozunk egy X-et - ha jön, nagy pénz akasztható.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13027. Bournemouth – Leicester, X (3.20) – angol bajnokság, 16:00

Az angol Premier Legaue negyedik fordulójának szombati játéknapján összecsap az újonc Bournemouth és a Leicester. A hazaiak némileg beragadtak a rajtnál, mert ha csak egy góllal is, de alulmaradtak az Aston Villa és a Liverpool ellen. A legutóbb fordulóban viszont megtört a jég, hiszen eddig az eddigi szezon legjobb meccsén nyertek a West Ham otthonában (3–4).

Ami a vendégeket illeti, a rókák éppen ellenkezőleg startoltak; legyőzték a Sunderlandot és ők sem kegyelmeztek a kalapácsosoknak, egy héttel ezelőtt pedig a Tottenham ellen értek el értékes döntetlent, így jelenleg 7 ponttal a második helyen állnak a tabellán. A közelmúlt egymás elleni mérlege a Leicester mellett szól, ennek ellenére nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ezúttal újabb sikert arat Claudio Ranieri alakulata, szerintünk a veretlenségük megmarad, de pontosztozhodás lesz a dél­angliai látogatás vége.

03953. Ipswich–Brighton, X (3.00) – angol másodosztály, 16:00

Rangadót rendeznek a Championshipben, a négy forduló után az élen álló Ipswich–Brighton duó egymással csatázik a hétvégén. A hazaiak ugyan egy Brentford elleni 2-2-es döntetlennel nyitottak, azóta viszont zsinórban legyőzték a Sheffield Wednesday, a Burnley és a Preston csapatát. A Brighton a Nottingham elleni sikerrel nyitott, majd két vállra fektette a Fulham és a Brighton együttesét, a két meccs között pedig ikszelt a Huddersfield vendégeként. A közelmúlt eredményei kiegyenlítettek, hasolnó számban találunk ipswichi és brightoni diadalt, így a szezon ilyen korai szakaszában a két jó formában lévő együttes nem biztos, hogy elégedetlen lenne az 1­1 ponttal. Mi is erre voksolunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!