<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: Dortmund-henger, Swansea-bravúr

Nagyon bírjuk Dárdai Palit, ám ezúttal veretjük a csapatát. Úgy hisszük, megbotlik a Man. United a Swansea-nál, Fehérváron pedig jöhet a gólváltás.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

14673. Dortmund - Hertha BSC, félidő 1, végeredmény 1 (1.50) – német bajnokság, 15:30

Oké, hogy szorítunk Dárdai Pali Herthájának, ám amit a Dortmund művel, az egészen brutális. A legutóbbi négy meccsükön 19 gólt szereztek Reusék, erre pedig aligha lesz válasza az egyébként a védekezésre összpontosító berlini együttesnek. Tippünk szerint úgy győz a Dortmund, hogy már a szünetben is vezet – jó választás lehet a legalább kétgólos hazai siker is.

14497. Swansea - Manchester United, 1X (1.55) – angol bajnokság, 17:00

Bevalljuk, nekünk nagyon tetszik, amit a Swansea mutat ebben az idényben. A walesi együttes egy győzelemmel és két döntetlennel rajtolt a Premier League-ben (nem kapott ki a Chelsea otthonában sem), minden sorozatot beleszámítva május vége óta nem szenvedett vereséget.

A MU úgy hozta össze a hét bajnoki pontját, hogy három meccsen mindössze két gólt szerzett (a BL-selejtezőben viszont kitömte a belga Bruges-t), ugyanakkor egyet sem kapott. Az előző évad mindkét összecsapását 2-1-re nyerte meg a Swansea, amely meglátásunk szerint vasárnap sem kap ki.

Videoton – Debrecen, mindkét csapat gólt szerez (1.57) – magyar bajnokság, 19:00

Enyhén szólva sem úgy indult az idény, ahogy azt Fehérváron és Debrecenben elképzelték. A Vidi a 11., a DVSC a középmezőny alján szerepel, jóval a várakozások alatti teljesítménnyel. Az európai kupától mindketten elbúcsúztak, ideje az NB I-re összpontosítani. A feljebb lépéshez gólokra van szükség, s bár a házigazda mostanság ezzel áll leginkább hadilábon, úgy hisszük, ezúttal beindul a gépezet. Egy-egy találat itt is, ott is összejöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!