<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csanknál az Arsenal, a Bayern és a Juve a nyerő

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal a bemutatásra aligha szoruló, jelenleg az NB II-es Zalaegerszeget irányító Csank János. Lássuk, mit vár a rutinos szakember!
Newcastle – Arsenal, 2

- Érdekes, ebben a szezonban már elég sok arcukat mutatták az ágyúsok, elég rapszodikusak, pedig a játékosállományuk és a tudásuk alapján is ott lenne a helyük a közvetlen élmezőnyben. Ha nem is könnyedén, de nyernek Newcastle-ben.

Tottenham – Everton, X

- Az Evertont már régebb óta kedvelem, a csapatuk és az edzőjük is szimpatikus. Ha nyerni nem is fognak a White Hart Lane-en, de kikapni sem fognak, döntetlent mondok.

Diósgyőr – Újpest, X

- Újpesten panaszkodnak, hogy csatár kell, ehhez képest most is középpályást igazoltak... Nem rossz egyébként a lilák játéka, a Diósgyőr pedig finoman szólva nincs jó formában. Ettől függetlenül egy döntetlent elérhetnek a fővárosiakkal szemben, pláne Miskolcon.

Bayern München – Leverkusen, 1

- Nagyon meglepődnék, ha a Bayern nem tartaná otthon a pontokat, méghozzá magabiztos győzelemmel. Többgólos bajor sikert várok.

Videoton – Debrecen, X

- Mindkét oldalon vannak bajok, és bár előbb utóbb nyilván mindketten kilábalnak a gödörből, egymás ellen szerintem még egyik félnek sem jön össze a győzelem.

Dortmund – Hertha, 1

- Félelmetes a Dortmund rajtja. Igazi hórukk futballt játszanak Reusék, olyan sebesség- és ritmusváltásokra képesek, hogy az ellenfelek képtelenek tartani velük a lépést. Természetesen drukkolok Dárdai Pálnak, de ezúttal elmarad a meglepetés.

Roma – Juventus, 2

- Mindkét oldalon voltak változások a nyáron, de a Juvét sokkal jobb csapatnak tartom, szerintem nyerni fognak az olasz fővárosban.

Sevilla – Atletico Madrid, X,

- Ez egy izgalmas meccsnek ígérkezik, ahol inkább a taktikáé, mintsem a látványos futballé lehet a főszerep. Legyen ez is X.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!