<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, hatszoros zseton

Három gólt simán összehozhat két spanyol topcsapat, a Serie A-ban viszont egy remélt döntetlenre repültünk rá. Szép szorzót ér a két tipp...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17640. Sevilla - Atlético Madrid, több, mint 2,5 gól (2.05) – spanyol bajnokság, 20:30

Az odáig rendben van, hogy a La Liga első fordulójában mindkét csapat adós maradt a gólokkal (Málaga-Sevilla 0-0, Atléti-Las Palmas 1-0), ám egymás ellen könnyen belelendülhetnek. A sevillai támadó potenciált láttuk a Barcelona elleni Európai Szuperkupa-meccsen (4-5), majd a Roma elleni tesztmérkőzésen (4-6), a csapat sok új futballistát épít be, a végeredmény ismét jó lehet. Pareja és N’Zonzi hiányozni fog vasárnap, míg a túloldalon Felipe Luis szereplése kérdéses.

Az Atléticót szokás szerint valamelyest „kirabolták”, ám érkeztek nagyszerű játékosok, a csapat versenyben lehet a dobogóért. A Sevilla nagyon erős otthon, csak egyszer kapott ki a legutóbbi 27 hazai bajnokiján, és sorozatban hatszor szerzett legalább két gólt. Az Atléticónak viszont a Sevilla ellen megy nagyon, legutóbb öt éve szenvedett vereséget a mai riválissal szemben. Volt itt már 2-2 és 1-3 is, három gólt ezúttal is összehozhatnak.

17255. Udinese – Palermo, X (3.00) – olasz bajnokság, 20:45

Az Udinese sok játékosát elveszítette a nyáron, így még nagyobb bravúrnak számított, hogy 1-0-ra nyerni tudott a múlt hétvégén Torinóban a Juventus stadionjában. A zebrák Stefano Colantuono vezetésével szervezetten futballoztak, az Atalanta korábbi trénere jól nyúlt a gárdához, Iturráék megérdemelten távoztak három ponttal a bajnoktól. A Palermo elveszítette legnagyobb értékét, Paulo Dybalát, és a pótlására nem is nagyon érkeztek játékosok. A szicíliaiak egy döntetlenszagú meccsen a hajrában szereztek gólt a Genoa ellen, így szintén 1-0-ra diadalmaskodtak. Ma sem maradnak pont nélkül, iksz lehet a vége a Friuliban – ahogy a legutóbbi öt párharc során háromszor.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!