<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Ajax, Dortmund, Valencia, NB I

Az Ajax nálunk behúzza a negyedik bajnoki győzelmét, ám a Dortmund-Herthára nem a klasszikus tippet választottuk. Aztán körülnéztünk a La Ligában és az NB I-ben is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05874. Ajax - ADO Den Haag, 1 (1.35) – holland bajnokság, 12:30

Jó formában várja az Ajax az ADO Den Haag elleni összecsapást. A csapat százszázalékos teljesítménnyel, még gól sem kapva vezeti a holland bajnokságot, ráadásul a három meccsen lőtt 8 gól impozánsnak mondható. Az amszterdamiak keretében mindenki egészséges, így a négy találattal a góllövőlista második helyén álló El-Ghazi tovább folytathatja menetelését. A vendégeknél ketten bajlódnak sérüléssel (Mathias Gehrt, Wilfried Kanon).

A hágai együttes szintén veretlen a bajnokságban, igaz a Twente ellen aratott 4-1-es győzelme volt az egyetlen diadala. A PSV-vel (2-2) és az Utrechttel (1-1) is döntetlent játszott. Továbbá az sem a vendégek mellett szól, hogy a legutóbbi öt Ajax elleni mérkőzésükből egyszer sem hagyták el győztesen a pályát. Három amszterdami siker és két döntetlen a mérleg. Úgy gondoljuk, most is a hazaiak örülhetnek majd a lefújás után.

14641. Dortmund - Hertha BSC, 3,5 gólnál kevesebb (1.60) – német bajnokság, 15:30

Az ellentétek csatáját rendezik meg vasárnap a német bajnokság harmadik fordulójában. A Borussia Dortmund története legjobb rajtját produkálta a Bundesligában. Az első fordulóban 4-0-ra intézte el a tavalyi bronzérmes Mönchengladbachot, majd 4-0-s győzelmet aratott az Ingolstadt otthonában. Most is a sárga-feketék sikerére számítunk, ám a Hertha ellen nem egyszerű betalálni. Dárdai Pál a berliniek mestere a találkozó előtt kijelentette: egy „nagyon csúnya” gól nélküli döntetlennel is tökéletesen elégedett lenne.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya remekül tudja megszervezni a védekezést. A Német Kupát is beleszámítva a legutóbbi három mérkőzésén csupán egyetlen gólt kapott a Hertha. Bielefeld elleni kupameccset 2-0-ra megnyerte a berlini alakulat, majd a bajnokságban 1-0-ra legyőzte az Augsburgot, a második fordulóban pedig 1-1-es döntetlent játszott a Werder Bremen ellen. Komolyabb sérülttel egyik csapatnak sem kell számolnia. Legutóbb májusban találkozott egymással a két együttes, akkor 2-0-ra a Dortmund győzött, most is hasonló eredményre számítunk.

21733. Videoton – Debrecen, mindkét csapat gólt szerez (1.50) – magyar bajnokság, 19:00

Enyhén szólva sem úgy indult az idény, ahogy azt Fehérváron és Debrecenben elképzelték. A Vidi a 11., a DVSC a középmezőny alján szerepel, jóval a várakozások alatti teljesítménnyel. Az európai kupától mindketten elbúcsúztak, ideje az NB I-re összpontosítani. A feljebb lépéshez gólokra van szükség, s bár a házigazda mostanság ezzel áll leginkább hadilábon, úgy hisszük, ezúttal beindul a gépezet. Egy-egy találat itt is, ott is összejöhet.

17685. Valencia – Deportivo, 1 (1.40) – spanyol bajnokság, 20:30

A denevérek bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ezzel az idény egyik legfontosabb célkitűzését teljesítették. A bajnokságban döntetlennel kezdtek a fehér-feketék, a Rayonál játszottak 0-0-ás ikszet. A Depor a legutóbbi évadban majdnem kiesett, ezúttal kellemesebb szezont remélnek a Riazorban. A nyitó fordulóban ők is 0-0-át játszottak, méghozzá otthon a Sociedaddal. A két együttes között nagy a minőségbeli különbség, és a Mestallában ezt érvényesítik is a hazaiak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!