<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Száguldó házigazda, pocsék vendég

A bajnoki címre törő házigazda alaposan elverheti a sereghajtót. Könnyen lehet, hogy ez a tipp lesz a nap tutija. Ne hagyd ki!
Svéd bajnokság
AIK Stockholm - Atvidabergs
Vasárnap, 15:00 óra

Az AIK a 3. helyen áll 42 egységgel a svéd élvonalban, az előtte álló Göteborg, Norrköping páros 44-gyel ment a játéknap előtt. A Friends Arénában nem könnyű helyt állni, 10-1-0 a mutatója, ehhez 32-10-es gólkülönbség párosul (csak a Norrköpingnek sikerült ponttal távoznia a fővárosból).

A sárga-feketék formája egészen parádés, a bajnokságban 5 meccset húztak be zsinórban, és a hazai kupában is lazán továbbléptek. Az EL-ben nem sikerült főtáblára kerülni, görög riválisa jobbnak bizonyult nála mindkétszer. A keretben két bekk és egy középpályás sérült, de ők nem alapemberek.

Az Atvidabergsnek nagyon meleg a pite, 21 mérkőzésen 11 pontot szereztek az előző 21 játéknapon, így nem is csoda, hogy a 16., utolsó helyről várhatják a folytatást. Idegenben extrán hulladék a gárda, 0-2-7-es mérlegükhöz 4-15-ös gólkülönbség társul. Ikszeket ugyan összehoztak a kékek, nem is egyet, a legutolsó nyolc mérkőzésből hatot, de ezzel nem mennek sokra. A kupából kiestek, papíron tehát már csak egy feladatra kellene koncentrálniuk...

12080. AIK Stockholm – Atvidabergs, (0-1) 1 (1.60) - Tippmix

A kezdő kapus sérült, egy bekk beteg, egy középpályás eltiltott lesz - így még nehezebb dolga lesz a sereghajtónak. Az AIK pályaválasztásával eddig valamennyi meccsét elveszítette az Atvidabergs - és ma sem lesz ez másként. A házigazda legalább kettővel elveri a kiesőjelöltet. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!