<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Véget ér az újonc sikersztorija?

Az újonc eddig jól szerepel, de idegenben vasárnap nem lesz esélye... Mi fix 1-est várunk a holland futballbajnokságban.
Holland bajnokság
AZ Alkmaar - Roda
Vasárnap, 14:30 óra

A házigazdát siker érte csütörtökön, hiszen az Astra ellen ledolgozta idegenben összeszedett hátrányát, és 2-0-lal az EL főtáblájára lépett. A piros-fehérek a pontvadászatban nem ilyen eredményesek, három mérkőzés után két pontosak csak, az első győzelem még várat tehát magára. Otthon simán kikaptak az Ajaxtól, majd jött két remi, előbb az Excelsior vendégeként, majd az AFAS Stadionban a Willemmel. Jó hír, hogy John van den Brom vezetőedző valamennyi játékosával számolhat, így komplett lesz a keret.

A Roda visszajutott az élvonalba, és eddig szépen gyűjtögeti a pontjait, igaz, csak Kerkadében. Verte a Heraclest és a De Graafschapot, közte viszont belefutott a késbe Vitesseben (3-0). Darije Kalezic, a sárga-feketék vezetőedzője a nyáron elsősorban kölcsönjátékosokkal, illetve lejárt szerződésű focistákkal izmosította az állományt, és eddig olybá tűnik, jókat húzott a tréner. Mindenki egészséges, és eltiltott sincs a csapatban.

05876. AZ Alkmaar - Roda, 1 (1.65) – Tippmix

Az újonc lendülete megtörik ma Alkmaarban, a kupasiker jót tett a házigazdának, amely megszerzi első bajnoki győzelmét is. Tippünk tehát: 1-es.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!