<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Oddsok, ha nagyot szakítanál

A Bundesliga 2-ben gólokban utazunk, a francia másodosztályban pedig azt várjuk, hogy nem az első félidőben dőlnek el a fontos dolgok a Lens-Le Havre meccsen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08511. Bochum - 1860 München, 2 vagy 3 gól (1.95) – német másodosztály, 20:15

Egyetlen mérkőzés maradt hétfőre a Bundesliga 2. ötödik fordulójának párharcaiból, melyen a Bochum az 1860 Münchent fogadja. A hazaiak rajtja tökéletesebbre nem is sikerülhetett volna, hiszen eddig négy bajnokijukból mind a négyet megnyerték, így annak ellenére vezetik a tabellát, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a riválisoknál.

A kis München éppen fordított utat jár be, eddig katasztrofális a szereplése; 2 döntetlen és 2 vereség áll a bajorok neve mellett, ami két pontot és a 16. pozíciót jelenti a tabellán. Annyira adja magát a hazai győzelem, hogy mi egy kissé tartunk tőle, így inkább a gólokra fogadunk; a két gárda legutóbbi 4 egymás elleni derbijén egyaránt 2 vagy 3 gól született, bízunk benne, hogy most sem szakad meg a sorozat.

18638. Lens - Le Havre, 1. félidő X (1.85) – francia másodosztály, 20:30

A Lens még nyeretlen a most futó bajnokságban, három döntetlen mellett egyszer kikaptak a sárga-pirosak. A Ligakupának is búcsút intettek, eddig tehát pocsékul szerepelnek. Otthon mindkét meccsük iksszel zárult. A Le Havre jól kezdett, megnyerte az első két bajnokiját, utána viszont három vereség következett: egy Ligakupa és két bajnoki. A piros-kékekre nem vár könnyű kaland ezúttal sem. A két csapattól óvatos focit várunk, a szünetig nem viszik döntésre a dolgot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!