<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 ötlet, 2.7-es odds

Nem eget rengető a hétfői kínálat, ám azért igyekeztünk megtalálni a legjobb ötleteket. Oroszország, Németország és Fehéroroszország felé vettük az irányt.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32558. Volga Nyizsnyij Novgorod – Kamaz, 1 (1.30) - orosz másodosztály, 18:00

Az orosz másodosztály kilencedik fordulójában a Volga Nyizsnyij Novgorod a Kamazt fogadja. A hazaiak magabiztosan menetelnek a szezonban 5 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség áll a nevük mellett, a megszerzett 16 pont pedig a 3. helyhez elegendő a tabellán. A vendégek viszont alaposan beragadtak, zsinórban hét vereséggel nyitottak, mígnem a legutóbbi fordulóban megszerezték az első sikerüket - a 3 pont ellenére azonban továbbra is ők a sereghajtók a csoportban. A közelmúlt egymás elleni mérlege viszonylag kiegyenlített, most azonban minden a Volga mellett szól, mi azt mondjuk, biztosan győz a házigazda.

32460. BATE Boriszov - Belsina Bobrujszk, 1 (1.25) – fehérorosz bajnokság, 19:00

A fehérorosz bajnokság 18. fordulójában a listavezető látja vendégül az ötödik helyezettet. A BATE 42 ponttal magabiztosan vezet, 6-0-1-es hazai mérlege figyelemre méltó, mint ahogyan a 29–6-os gólkülönbsége is. A sárga-kékeket ismét nagy siker érte, hiszen a Partizal Belgraddal szemben sikerült kivívnia a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutást. A Belsina 29 pontos, idegenben sem gyenge (4-2-2), és a formájára sem lehet panasz, már öt forduló óta veretlen. A mai meccsen azonban megszakad a sorozat, a vendégek pont nélkül maradnak...

06032. Bochum - 1860 München, 1 (1.70) – német másodosztály, 20:15

Szépen bekezdett a Bochum, amely legutóbb középcsapat volt a Bundesliga 2-ben, most jóval többre vágyik. Négy győzelemmel az élen áll a társaság, a 9-2-es gólkülönbség sem gyenge. Otthon 3-0-ra verte a Duisburgot, majd 2-1-re a Nürnberget, az 1860 legyőzésére remek esélye van. A bajorok két vereséggel rajtoltak, majd jött két döntetlen, ha így folytatják, megint a kiesés réme fenyegeti őket. Van érték az 1-esben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!