<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a keddi tutivadászat

Nem kívánunk "Jó szerencsét!" a komlói bányászcsapatnak a férfi kézilabda NB I-ben, hozunk ellenben két hazai tippet a brazil futballbajnokságból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21262. Komló – Orosháza, 2 (1.45) – férfi kézilabda NB I, 18:00

A második fordulót rendezik meg a férfi kézilabda NB I-ben. A tavalyi évadban a hatodik helyen végzett Orosháza találkozik az előző szezont az utolsó helyen záró, ám a létszámbővítésnek köszönhetően mégis az első osztályban maradt Komlóval. A vendégcsapat az első fordulóban 28-19-re legyőzte az újonc Eger együttesét. Vladan Jordovic gárdájába több új játékos is érkezett. A jobb szélre Komporály Attila, jobbátlövő posztra Emir Suhonjic, beállónak Dominik Smojver, balátlövőbe Pavel Macovchin a kapuba pedig Kurán Gergő jött.

A hazai Komló háromgólos (26-23) vereséget szenvedett a nyitó fordulóban a Cegléd vendégeként. S ha a tavalyi NB I-es mérkőzéseket is figyelembe vesszük, a bajnokságban legutóbb márciusban tudott nyerni a Baranya megyei város alakulata. Akkor 26-23-ra győzték le a Mezőkövesdet. A legutóbbi hét bajnoki meccsből négyet elvesztett a csapat, három találkozón pedig döntetlen született. Igaz, a két csapat legutóbbi randevúján a Komló örülhetett (34-30), ám ettől függetlenül mi vendégsikerre számítunk.

08138. Luverdense – ABC, 1 (1.90) - brazil másodosztály, 01:30

A forduló előtt a Luverdense állt jobban, a tizenkettedik volt 27 ponttal. Ebből 5-2-3 a hazai statisztikája. A formája bizakodásra ad okot, mivel legutóbbi két bajnokiját megnyerte. Az ABC kieső helyen áll, 19 pontos, de ezek zömét idegenben szedte össze (4-2-4). Július elejéig egészen jól ment a gárdának, de azóta mély válságba került. Aligha ma jön ki a gödörből az ABC.

08132. Botafogo – Atlético GO, 1 (1.40) - brazil másodosztály 02:30

A brazil B-ligában a 22. fordulót rendezik. A hazai alakulat mindenképpen feljutna az első ligába, jelenleg a harmadik 36 ponttal, 6-3-1-es erős hazai mérleggel. Viszont nagyon sűrű a tabella első fele, így sok botlás nem megengedett. Pedig mostanában két vereség is összejött a piros-feketéknek. A vendégek a 13. helyen állnak, inkább hátrafelé kell figyelniük. 27 pontosak, idegenben gyengék (2-2-6), és alig rúgnak gól: 8 meccsen 5-ször voltak eredményesek. A csapat nincs rossz formában, nyolc meccse nem kapott ki. A Botafogo erősebb együttes, és otthon nem ront.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!