<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pocsék védelmek, gólok futószalagon

E két alakulat rendre gólgazdag meccseket játszik egymással - ma sem lesz ez másként. Nálunk +2,5 találattal zárul ez az angol ütközet.
Angol Johnstone's Paint Trophy
Millwall – Peterborough
Kedd, 20:45 óra

A Millwall a legutóbbi évadban kiesett a Championshipből, így most a harmadik ligában kénytelen szerepelni. A kékek nem kezdték jól a szezont, hazai környezetben, a The Denen valósággal meg van átkozva a társaság, eddig mindhárom bajnokiját elveszítette. Idegenben azért jöttek pontok, sőt, még nem is kaptak ki Neil Harris menedzser fiai vendégségben. A társaság védelmét igyekeztek megerősíteni a klubnál, ám eddig ennek nincs sok eredménye: 10 találatot kaptak 5 bajnokin Nelsonék. A keretben nincsen sérült.

A Peterboroughnak szintúgy négy egysége van a League I-ban, ám a Bostwickék idegenben még nem virítottak: mindkét túrájukat bebukták. 5 gólra kilencet kaptak eddig a bajnokságban. A brigád a Ligakupában ment egy kört, de aztán a Charlton végállomást jelentett számára. A keretbe sok új játékos érkezett, egy sérült bekk nem áll rendelkezésre.

01451. Millwall – Peterborough, több, mint 2,5 gól (1.70) – Tippmix

A védekezés egyik oldalon sem állt össze még, és ez nem ma történik meg. A két alakulat rendre megszórja egymást, és ma is bízunk három találatban. Tippünk tehát +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!