<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 3 ötlet, 3.1-es odds

A Jokerit hokisainak újabb győzelme akár a nap tutija is lehet, mellette hoztunk két tippet a brazil futballbajnokságból. Tippmixre fel!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02925. Jokerit - Dinamo Minszk, 1 (1.40) - KHL-jégkorongliga, 17:30

Nem viccel a finn Jokerit a KHL-ben, három hazai meccsen kilenc pontot szerzett, a gólkülönbsége 11-3. Kedden ismét Helsinkiben lép jégre, és az eddigieknél gyengébb riválist fogad. A Dinamo Minszknek ugyanis mindössze egy pontja van az új évadban, még a Szpartak Moszkva ellen szerezte, azóta kikapott Szentpéterváron, majd otthon 4-0-ra a Rigától.

Minden adva van ahhoz, hogy tovább száguldjon a Jokerit, amely a legutóbbi négy alkalommal egészen könnyedén diadalmaskodott: az idegenbeli 5-0 és 2-1 mellett Helsinkiben 4-1-re, valamint 7-1-re nyert.

05165. Coritiba – Sport Recife, kevesebb, mint 2,5 gól (1.50) - brazil bajnokság, 03:00

A kiesőjelölt az idegenben még nyeretlen Sport Recifét látja vendégül. A zöldek gyengén teljesítenek csak 22 pontjuk van, otthon 4-4-2-es statisztikájukhoz 9–6-os gólkülönbség tartozik. A támadósoruk az egyik legrosszabb a mezőnyben, igaz, a védelmük sem omlik össze gyakran (14–23). Csak hatszor játszottak olyan találkozót, amelyen esett legalább három gól (6–15). A Sport Recife sokáig az élmezőnyhöz tartozott, de július eleje óta csak egy mérkőzést nyert meg, így le is csúszott a tabellán. Most a nyolcadik, 31 ponttal, a dobogótól már jelentős a lemaradása. A legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésükön mindig 1–0-ra nyert a Sport. A kimenetelre ezúttal nem fogadunk, viszont a gólok ellen szívesen megyünk.

02230. Internacional – Vasco da Gama, kevesebb, mint 2,5 gól (1.50) - brazil bajnokság, 00:30

A hazaiak a középmezőnyben állnak, 7-7-7-es statisztikájuk erre elegendő. Jobb pozícióban is lehetnének, ha a támadók nem lennének ennyire gyámoltalanok: 16–24 a gólkülönbségük. 6-2-2-es az otthoni statisztikájuk, tehát nem rosszak az Estadio Beira-Rio-ban. A Vasco 13 ponttal az utolsó, szinte menthetetlen, vendégként nagyon halovány (1-1-8), idegenbeli gólkülönbsége ijesztően rossz: 3–18. A bajnokságban zsinórban négy vereségnél járnak, a kupában viszont bejutottak a legjobb nyolc közé. A meccsen a hazaiak az esélyesebbek, de a gólzápor kizárására még nagyobb az esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!