<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megéghet a gyenge vendég a Maracánában

Nem lesz könnyű dolguk a kiesés elől menekülő vendégeknek a Maracánában. Fix 1-est húzunk a brazil bajnokságban.
Brazil bajnokság
Flamengo - Avai
Csütörtök, 2:00 óra

A Flamengo egyelőre a középmezőnyben tanyázik, 21 meccs után 29 egységgel a tizedik. A Maracánában 4-2-4 a vonatkozó statisztikájuk, Oswaldo de Oliveira vezetőedző alakulata július közepe óta viszont nem kapott ki saját stadionjában. Azóta egyébként is jobb passzban vannak a piros-feketék, 8 fellépésen 5-1-2-es sort hoztak össze. A legutóbbi játéknapon a Sport Recife vendégeként Everton góljával győztek. A keretben Paulo Guerrero és Nixon sérült, tehát két jó csatár nem bevethető. Wallace, egy kezdő bekk letöltötte eltiltását, így újra a kezdőben kap helyet.

Az Avai 23 pontjával nincs könnyű helyzetben, hiszen a vonal alatti egységek is 22-nél járnak. A kék-fehérek vendégként harmatosan (2-2-6), viszont egy rossz sorozatot megtörtek a minap az Internacional legyőzésével: Gamalhoék a hajrában biztosították be a sikert (3-0). Gilson Kleina vezetőedző a komplett csapattal számolhat a riói túrán.

01811. Flamengo - Avai, 1 (1.65) – Tippmix

A Flamengo otthon nem hibázik ezúttal sem, a gyámoltalan vendégek pont nélkül távoznak. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!