<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Brazil gólok? Ezúttal inkább nem…

A kiesési rangadón a hazaiak az esélyesebbek, de az edzőváltás miatt inkább a gólok ellen támadunk. Ki tart velünk?
Brazil bajnokság
Ponte Preta – Cruzeiro
Csütörtök, 00:30 óra

A húszcsapatos brazil élvonal 13. helyén áll 29 egységgel a házigazda. Doriva mester alakulata az Estadio Moises Lucarelliben 5-3-2-es statisztikával rendelkezik, feltűnően kevés gólt szerez, de keveset is kap odahaza, gólkülönbsége 9-6! A kiesőzónától mindössze 5 pont választja el, tehát a fehér-feketéknek még lesz bőven izgulni valójuk.

Az újonc a remek májusi kezdés után a nyarat elrontotta, az elmúlt hetekben azért kozmetikázott valamelyest a mutatóján, ám a mai találkozóra megint három nyeretlen ütközetből érkezik. Legutóbb a Sao Paulo ütötte ki (3-0). A múlt heti kiránduláson megsérült egy kétgólos védő, a jobbszélsőjük viszont visszatérhet eltiltásából.

A Cruzeiro a 17., kieső pozícióban állomásozik 22 ponttal, így nem jelentett nagy meglepetést, hogy a hétvégi zakó után a klubvezetés a váltás mellett döntött: a rutinos Vanderlei Luxemburgot menesztették, helyére Deivid ült le. A távozó szakembernek nincsen szerencséje az idén, két hónap alatt már másodszor rúgták ki...

A kékek tragikus támadósorral rendelkeznek, idegenben pedig egyszerűen nagyon rosszak. Mérlegük a túrákon 2-1-8 (7-15). A formája pocsék, négy találkozó óta nem találtak be, így nem is meglepő, hogy ebben a periódusban csak egy ponttal gazdagodtak.

02162. Ponte Preta - Cruzeiro, kevesebb, mint 2,5 gól (1.50) - Tippmix

Zajlik tehát az élet a klubnál... A keret nem lesz teljes, eltiltott lesz egy kezdő bekk, egy védekező középpályás, egy támadó középpályás és egy jobbszélső pedig sérült.

Alaphelyzetben a hazaiak lennének a találkozó favoritjai, ám az edzőváltás miatt nem merjük veretni a Cruzeriot. Viszont két ilyen vérszegény csatársor meccsén nem kalkulálunk gólesővel - három alatt maradnak a felek! Tippünk tehát: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!