<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Profitáljunk hokiból: két KHL-es ötlet!

A Szeversztal-Torpedo mérkőzésen mindkét csapat győzelme közel azonos oddsszal bír. A különbség mégis jelentős a két csapat között, ugyanis a hazaiak 1, a vendégek pedig 3 győzelemmel állnak.
KHL-jégkorongliga
Szeversztal Cserepovec - Torpedo Nyizsnyij Novgorod
Szerda, 18:30 óra

A Szeversztal Cserepovec egy Jokerit elleni 3-2-es vereséggel nyitotta a szezont, majd Rigában 3-2-re nyert hosszabbításban. Hétfőn az SZKA-t fogadták, a címvédő pedig magabiztosan 3-0-ra verte őket. Két olyan játékosuk van, aki egynél több pontot jegyzett eddig, a kétgólos Monsz és a két gólpasszos Sefer. Az összes eddigi meccsükön a cseh Stepánek védett, 90,5 százalékos hatékonysággal.

A Torpedo Nyizsnyij Novgorod az első négy meccséből hármat megnyert. A Lokomotivot hazai jégen verte büntetőkkel, majd a Jokerittől 5-1-re kikapott. Utána viszont erőre kaptak, a címvédő SZKA otthonában 3-1-re nyertek, a Szpartakot pedig magabiztosan 5-2-re verték idegenben. A csapatból kiemelkedik az NHL-rutinnal rendelkező Frolov, aki 2 gólt lőtt és 3 gólpasszt osztott ki eleddig, de a 3+1 pontos svéd Klingberg és honfitársa, a 4 gólpasszig jutó Videll is említést érdemel. A kapusok eddig megosztva kapták meg a meccseket, Proszkurjakov 93,4%-os védési hatékonysága kiváló, ellenben Liszutyin 89,3%-a rossz.

Főtipp

22234. Szeversztal - Torpedo, döntetlen vagy Torpedo (1.45) – Tippmix

Bátrabbaknak

02926. Szeversztal - Torpedo, 2 (2.35) - Tippmix

A két csapat előző évadbéli hat mérkőzéséből három döntetlennel végződött, viszont idén nyáron egyértelműen erősödött a Torpedo kerete, nem kisebb játékosok érkeztek, mint az NHL-t is megjárt fehérorosz testvérpár, Andrej és Szergej Kosztyicin, vagy éppen Frolov. A mérkőzésen valószínűsíthető a vendéggyőzelem, de a kevésbé bátrak kedvéért a "döntetlen vagy vendég" opció az ajánlott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!