<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 7.6-os szorzó az olaszokkal és a hollandokkal

Merész tippel jövünk az olasz-máltai derbire: azt mondjuk, kettővel győz a házigazda. Hollandia-Izland? Gólokban utazunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28043. Olaszország – Málta, (0-2), X (3.90) – Eb-selejtező, 20:45

A hetedik fordulóval folytatódik az Európa-bajnoki selejtezősorozat. Az olaszokra könnyűnek tűnő feladat vár, ugyanis a sereghajtó Máltával csapnak össze a H jelű csoportban. Antonio Conte, az itáliaiak szövetségi kapitánya hétfőn – kényszerből - változtatott keretén, Sebastian Giovinco combsérülést szenvedett. A támadó hiánya megérződhet a csapaton, ugyanis 17 góljával második helyen áll az amerikai bajnokság (MLS) góllövőlistáján. Helyére a Napoli játékosa, Lorenzo Insigne került. Giovincón kívül még Claudio Marchisio hagyja ki sérülés miatt a Málta elleni találkozót.

A vendégcsapat az esélytelenek nyugalmával készülhet a csütörtöki összecsapásra, a dél-európai törpeállam még sosem tudott nyerni az olaszok ellen, mind a hét mérkőzését elvesztette, ám összesen csak kétszer fordult elő, hogy két gólnál nagyobb győzelmet arattak az itáliaiak (1987-ben 5-0, 1993-ban pedig 6-1). A máltai kaput azért nem annyira könnyű bevenni. Az eddig lejátszott hat Eb-selejtezőn tíz gólt kapott az együttes, s két gólnál nagyobb különbséggel csupán egyetlen csapat tudott diadalmaskodni, Norvégia idegenben nyert 3-0-ra. A két válogatott legutóbb októberben találkozott egymással, akkor 1-0-ás olasz siker született. Most eggyel nagyobb különbségre számítunk.

16131. Hollandia – Izland, 2 vagy 3 gól (1.95) – Eb-selejtező, 20:45

Habár a magyar–román Eb-selejtező mellett – számunkra legalábbis - minden más mérkőzés eltörpül, a többi csoportban is folytatódnak a küzdelmek, Hollandia például Izlandot fogadja az A-csoportban. Meglepő módon a jelenlegi állás szerint a narancsmezesek pótselejtezőre kényszerülnének, hiszen a csehek és a csütörtök esti ellenfél is megelőzi az Oranjét, eddig ugyanis visszafogott Sneijderék teljesítménye, a 3-1-2-es mérlegnél legalábbis biztosan jobbra számítottak a szurkolók.

Az izlandiak viszont minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a Lars Lagerback és Heimir Hallgrímson által irányított alakulat 5 sikert és 1 vereséget számlál, ami jelenleg csoportelsősséget jelent. Hazai pályán azért esélyesebbek a hollandok, ám aligha adják majd olcsón a bőrüket a szigetországiak. Éppen ezért inkább a gólokban gondolkozunk, s mivel ez a két csapat szerezte a legtöbb találatot a csoportban (13, illetve 14), egymás ellen is jó esélyt látunk arra, hogy a csatárok nem fognak tétlenkedni. Gólzápor azért nem lesz, de a 2-3 találatos fogadási opció nagyszerűnek tűnik a számunkra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!