<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Metallurg-siker: csakúgy, mint egy hete

Csütörtökre egy olyan párosítást találtunk a KHL-ből, ahol a három győzelemmel álló csapat az 1-szer diadalmaskodót fogadja. Ráadásul a két csapat a múlt héten már találkozott is.
KHL-jégkorongliga
Metallurg Magnyitogorszk – Barisz Asztana
Csütörtök, 16:00 óra

A Metallurg Magnyitogorszk 2014-ben megnyerte a KHL-t, az előző évadban pedig a főcsoport-elődöntőig jutott. Nem történt sok játékosmozgás feléjük, csak néhány légiósuk cserélődött ki. Az eddigi meccseken a Barisz 2-1-es legyőzése után 4-3-ra nyerték túlórában az Avangard elleni rangadót, majd kikaptak az Avtomobiliszttól, kedden viszont 6-2-re elintézték a Jugrát. Csatáraik remekelnek, 4 meccs alatt Mozjakin 2+4, Wolski 2+3, Kovár 2+2 ponttal áll, valamint legjobb védőjük, Lee 2+2 pontos. Kapusuk, Kosecskin 91,1%-kal véd és 1,97-es kapott gólátlaggal bír.

A Barisz Asztana az elmúlt szezonban a rájátszás első körében kiesett. Keretük nem sokat változott a nyáron, továbbra is egy sornyi észak-amerikai légiósra és a kazah válogatott játékosaira épül. Az első fordulós Metallurg elleni vereség után a Szalavat Julajevet 5-3-re legyűrték, ám aztán a Nyeftyehimik otthonában 5-2-re, a Traktornál pedig 2-1-re kikaptak. A keretből egyedül Boyd hozza a pont per meccs átlagot 4 góllal, mögötte az újonc St. Pierre 3 assziszttal áll. A kapuban a szlovák Laco 91%-a jó, 3,03-as kapott gólátlaga kevésbé.

01869. Metallurg Magnyitogorszk - Barisz, 1 (1.55) – Tippmix

A két csapat közös múltját a Metallurg Magnyitogorszk uralja, a tavalyi alapszakaszban kétszer találkoztak, mindkétszer a Kohászok nyertek. Idén egyszer már megmérkőztek, a nyitófordulóban 2-1-re nyert idegenben a Metallurg. Ami vendégként sikerült, az hazai környezetben miért ne jönne újra össze kilenc nappal később?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!