<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Eb-gólok, skót kettes

Elsőre talán meglepő lesz, hogy mire fogadunk a német-lengyel meccsen, míg a skótoktól győzelmet várunk Grúziában. Tippmixre fel!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17110. Németország – Lengyelország, kevesebb, mint 2,5 gól (2.20) – Eb-selejtező, 20:45

Két kemény mérkőzés vár Németországra. Pénteken a D-csoport második helyezettje az éllovas Lengyelországot fogadja, majd hétfőn Skóciába látogat. Mindkét találkozó kulcsfontosságú lesz, ha csoportgyőztesként szeretné kvalifikálni magát Joachim Löw csapata. A lengyelek tavaly októberben megtréfálták a világbajnok együttest, s hazai pályán 2-0-s győzelmet arattak Philipp Lahmék felett, így pénteken revánsra készülnek a németek. A csapatban most debütálhat Emre Can, a Liverpool középpályása. A hazai gárda 16-4-es gólkülönbsége csalóka lehet, ugyanis 11 gól a Gibraltárnak rámoltak be Reusék (a Dortmund csatára kihagyja a pénteki összecsapást). Vagyis, ha azt a két találkozót nem vesszük figyelembe: négy mérkőzésen csupán öt találatot sikerült szereznie a csapatnak.

A lengyel együttes legnagyobb sztárja, Robert Lewandowski úgy nyilatkozott: kontratámadásokra rendezkednek be. Ráadásul a vendégek remekül védekeznek. A hat találkozón csupán három gólt kaptak, Skóciától kettőt (2-2), Írországtól pedig egyet (1-1), s négy találkozón érintetlen maradt a háló. Talán meglepő, de mi kevésgólos 90 percre számítunk.

17046. Grúzia–Skócia, 2 (1.93) - Eb-selejtező, 20.45

A D-csoportban még négy válogatottnak van esélye a továbbjutásra. A hazaiaknak nem, mivel csak 3 pontjuk van, a Gibraltáron elért sikerük mellett minden riválisuktól kikaptak. A skótokat Gordon Strachan nagyon rendbe szedte, a harmadik helyen állnak 11 ponttal - a listavezető lengyelek 14-nél, a második németek 13-nál tartanak. Idegenben még nem győztek Maloney-ék, a világbajnok otthonában, ha szorosan is, de kikaptak, a lengyelektől és az írektől pontosan tértek haza. Ha ma nyernek a kékek, akkor versenyben maradnak. Ezt az esélyt nem hagyják ki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!