<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Eb-meccsek és Babos Timiék

Két Európa-bajnoki selejtezővel és Babosék US Open-meccsével indul a mai tutivadászat. Többek közt azt mondjuk, nem kapunk ki a románoktól...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34587. Babos, Mladenovic – Cibulkova, Rybarikova, 1 (1.30) – US Open, női páros, 17:00

Páratlan párosban Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán. Idén már három tornagyőzelmet arattak (Dubaj, Marrákes és Róma), s a wimbledoni Grand Slam tornán is az elődöntőig meneteltek. A tavalyi füves GS-viadalon pedig a döntőig jutottak. A US Opent is jól kezdte a magyar, francia kettős: csütörtökön két játszmában győzött az Andreea Mitu, Teliana Pereira román, brazil duó ellen. A harmadik helyen kiemelt páros pénteken a Dominika Cibulkova, Magdalena Rybarikova duó ellen lép pályára.

A szlovák kettős egyéni világranglista-helyezésnek (Cibulkova 50., míg Rybarikova 70.) köszönheti US Open-szereplését, ugyanis a páros ranglistán Cibulkova a 189., míg partnere a 229. helyen áll. Ezzel szemben Babos a 13. Cibulkova még nem diadalmaskodott ebben a műfajban WTA- vagy ITF-versenyen, míg partnere egy-egy sikert könyvelhetett el. Rybarikovának egyébként ismerős lehet a magyar, francia duó, ugyanis tavaly Wimbledonban Andrea Petkovic oldalán épp a Babos, Mladenovic kettős állította meg az elődöntőben (6:1, 6:3). Most is hasonló eredményre tippelünk.

16293. Görögország – Finnország, kevesebb, mint 2,5 gól (1.40) - Eb-selejtező, 20.45

Az F-csoportban az utolsó, kétpontos görögök az utolsó előtti, négypontos finneket fogadják. A továbbjutásra már nincs reális esélye egyik félnek sem, ami nem is meglepetés, hiszen eddig mindkét válogatott nagyon gyengén szerepelt. A házigazda elvesztette eddig mind a három otthoni meccsét, és még csak gólt sem rúgtak a kékek. A finnek egyet nyertek idegenben (és összességében is), még az első fordulóban Feröeren, akkor lőttek hármat, de azóta két vereséget szenvedtek el vendégként (Magyarország 1–0, Észak-Írország 2–1). A vendéglátó az esélyesebb, de arra még nagyobb az esély, hogy nem lesz három gól.

14174. Magyarország – Románia, 1X (1.38) – Eb-selejtező, 20:45

Nagyobb cikkünkben elsősorban a kevés gólra hívtuk fel a figyelmet, ugyanakkor jó választás lehet a „Magyarország vagy döntetlen” kimenetel is. A román csapat, bár vezeti a csoportot, közel sem világverő társaság, három ponttal jár a mieink előtt. Ráadásul a vendégek több klasszis védőjüket is nélkülözni fogják, és úgy jönnek Budapestre, hogy a döntetlen tökéletes eredmény lenne a számukra, hiszen ez esetben a görögök hazai legyőzése szinte bizonyosan Eb-szereplést érne. A magyar csapat masszív, öt kör óta nem szenvedett vereséget, bízzunk benne, hogy ezúttal sem fog.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!