<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

CSZKA-hengerből igyekszünk profitálni

A Gagarin-kupa legutóbbi elődöntőse az új szezonban is remekel, 4 mérkőzésen 14 gólt lőtt, míg ellenfele ugyanennyi találkozón kilencet gólt kapott. A moszkvaiak pénteken gálázhatnak hazai jégen, ezért legalább kétgólos sikerükben bízunk.
KHL-jégkorongliga
CSZKA Moszkva - Nyeftyehimik
Péntek, 18:30 óra

A CSZKA Moszkva remekül kezdte a szezont, az idénynyitó meccsen 4-3-ra nyert a címvédő SZKA otthonában, majd 5-2-re legyőzte a Szpartakot. A Jokerittől 3-0-ra kikaptak, aztán viszont a Dinamo Rigát 5-0-ra lehengerelték. A csapat ászai közül Radulov remekel, 2+3 pontnál jár, míg Platt 3+1, Mursak pedig 1+3 pontos, de a sérülés miatt eddig 2 meccset játszó Da Costa is 2 gólnál jár. A kapuban Galimov stabil pont, 91,7 százalékkal véd és 1,7-es a kapott gólátlaga.

A Nyeftyehimik Nyizsnyekamszk alsóházi rangadóval nyitott, ahol 2-1-re nyert a Jugra ellen, majd 2-1-re kikapott az Avtomobiliszttól. Vasárnap 5-2-re legyőzte a Bariszt, kedden viszont 4-1-re kikapott az Avangardtól. Mindegyik meccsét hazai pályán játszotta, így még ismeretlen számukra az idegenbeli terep idén. A csapatból Grigorenko kiemelkedik 3+2 ponttal, mögötte Ljamin érdemel még említést 1 góljával és 3 gólpasszával. A kapuban az alsóházi meccseken Szudnyicin 95%-kal védett a 2 meccsén, de az erősebb CSZKA ellen nagyobb feladatot kaphat.

34213. CSZKA Moszkva - Nyeftyehimik, 1, hendikep -1,5 gól (1.55) - Tippmix

A két csapat közelmúltját keményen uralja a CSZKA, utoljára 2011-ben tudott nyerni a Nyeftyehimik, azóta 6 alkalommal nyertek a moszkvaiak, az előző évadban 6-3-as meccset játszottak. A katonacsapat kedden kiszolgálta közönségét – ahogy eddig: 5-2, 5-0 -, pénteken is hasonló gólzápor várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!