<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Merész tipp a magyar csoportból

Húzós elképzeléssel érkezünk a Feröer-szigetek - Észak-Íroroszág Eb-selejtezőre: meglepheti a házigazda a zöld-fehér együttest. Kettes felett fizet a kétesély.
Eb-selejtező, F-csoport
Feröer-szigetek - Észak-Íroroszág
Péntek, 20:45

A mi csoportunkban hat fordulót követően így áll a tabella: 1. Románia 14, 2. Észak-Írország 13, 3. Magyarország 11, 4. Feröer-szigetek 6, 5. Finnország 4, 6. Görögország 2.

Az északiak nem kezdték jól a sorozatot, kikaptak zsinórban háromszor, majd jött a görög túra, amely sikerrel zárult. Azt követően szoros meccsen maradtak alul Bukarestben, majd odahaza ismét megleckéztették a helléneket. A továbbjutásra nincs esélyük Lars Olsen fiainak, viszont ha folytatják a pontok gyűjtögetését, jó eséllyel elkerülhetik az utolsó helyet a csoportban, vagy akár a negyedikre is odaérhetnek.

Edmundssonék nem cifrázzák túl a játékot, szorgos erőfutball jellemzi őket. Ráálltak az „izlandi útra”, és ugye tudjuk, hogy most hol is tartanak Gudjonsenék... A keretben lesz egy fontos hiányzó, egy bekk, Atli Gregersen begyűjtötte harmadik sárgáját. Torshavn-ban óriási az érdeklődés, a görögök elverése után nyomban elkapkodták a drukkerek az összes jegyet.

Az észak-írek rendesen bekezdtek, hat mérkőzésükből csak egyet veszítettek el (Románia, 2-0), de győztek nálunk és a görögöknél is. Michael O'Neill szövetségi kapitány csapatának a saját kezében van a sorsa, ha pénteken győz, és hétfőn nem kap ki tőlünk, úgy kényelemes pozícióból várhatja az utolsó két selejtezőt.

16336. Feröer-szigetek - Észak-Íroroszág, 1X (2.09) – Tippmix

Laffertyék sem a tiki-takájukról híresültek el, klasszikus brit stílusban nyomják. Zártan védekeznek, ezt bizonyítja, hogy csak négy gólt kaptak. Fizikailag totálisan rendben vannak Brunték - nem lesz lazsálás a kilencven perc alatt, az biztos. Kicsit lehet, hogy elfogultak vagyunk e tipp meghozatalakor, de valamiért nem érezzük esélytelennek a feröeri nemzeti csapatot. Az észak-írek stabilak, de azért náluk sem labdazsonglőrök futballoznak. Pontot, pontokat szerezhet a házigazda, tippünk tehát 1x!

 
 
  • 1potrien112015szeptember04.09:48ÚjVálasz

    Ezt én is raktam még tegnap,azon a műfüvön szerintem sem nyernek az északírek.Raktam még a Magyar-Románt H-D -re,sima dán hazait,és Ferrert mára.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!