<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Létkérdés a győzelem a dánoknak

Az I-csoportban még bármi előfordulhat, viszont ha ma nem győznek a dánok, akkor lépéshátrányba kerülnek. 1.60-ért 1-est fogadunk.
Eb-selejtező, I-csoport
Dánia – Albánia
Péntek, 20:45

Az I-jelű ötösben kissé kusza a helyzet: 1. Portugália (5 meccs/12 pont), 2. Albánia (4/10), 3. Dánia (5/10), 4. Örményország (5/1), 5. Szerbia (5/-2). A szerbektől három büntetőpontot levont az UEFA, ezért állnak mínuszban déli szomszédaink.

A dánok verték az örményeket, majd ikszeltek Albániában, aztán a 95. minutumban buktak el otthon a luzitánokkal szemben. Még jó, hogy a szerbek mostanság gyengélkednek, mert így oda-vissza legyőzték őket Vibéék.

Aggerék most győzelmi kényszerben lépnek pályára, megy is a fogadkozás, és az mindenképpen Morten Olsen legénysége mellett szól, hogy nincs eltiltott játékos a keretben, és friss sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját. A dán válogatottban sok a légiós, s bizony többen közülük igazán jó alakulatoknál szerepelnek. Kjaerék egy győzelemmel a saját kezükbe vehetik a sorsukat, ha ma viszont botlanak, akkor marad a pótselejtező...

Az albánok eddig igazán pozitív meglepetést okoznak szereplésükkel. Nyerni tudtak idegenben Ronaldóék ellen, otthon remiztek aktuális ellenfelükkel, jött a félbeszakadt szerbek elleni ütközet, amelynek pontjait Gashiék kaptak meg, végül, márciusban pedig hátrányból fordítva verték odahaza az örményeket Gianni De Biasi fiai. A négy veretlenül megvívott selejtezővel Albánia rekordot állított fel, ilyen jól még nem szerepelt soha a balkáni válogatott korábban.

16653. Dánia – Albánia, 1 (1.60) - Tippmix

Dániában eddig négyszer szerepelt az albán nemzeti tizenegy, és bizony mind a négyszer kikapott. Persze, ez a mostani együttesben azért már nemzetközi szinten is jegyezett futballisták szerepelnek. Eltiltottja nincs a vendégeknek. Noha nagyra tartjuk az albánok eddigi sorozatát, mégis azt gondoljuk, hogy a Bendtnerék behúzzák a három pontot. A dánok rutinosabbak, és ha nem is könnyedén, de győznek. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!