<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Eb-meccsek, plusz egy kis kosár

Talán meglepő lesz, mire fogadunk a spanyol-szlovák csoportrangadón, a menetelő osztrákoktól ugyanakkor sima győzelmet várunk. Kezdődik a kosár Eb, onnan is szállítunk egy tippet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

16933. Spanyolország – Szlovákia, 2 vagy 3 gól (1.95) – Eb-selejtező, 20:45

Szombat este helyreállhat a világ rendje a C-csoportban, ha a spanyolok legyőzik a szlovákokat, átveszik az első helyet a hatosban. Saláta Kornélék hatból hatnál járnak, otthon 2-1-re legyőzték Spanyolországot is. A hazai sikerben nem látunk értéket, ezért inkább a találatokra hajtunk. Egyik válogatott sem játszik gólszóros meccseket, a spanyolok 1-0-ra nyerték meg a legutóbbi két Eb-selejtezőt. Ami a szlovákokat illeti, a hatból négyszer 2 vagy 2 gólos eredményt hoztak, ez a kimenetel ezúttal is összejöhet.

16394. Ausztria – Moldova, (0-1) 1 (1.50) – Eb-selejtező, 20:45

Az első fogadja az utolsót a G-csoportban, a felek közti különbség drasztikus, 14 pont. Ausztria öt mérkőzést nyert meg a svédek elleni döntetlen óta, a Liechtenstein ellenit leszámítva valamennyit egy góllal. Most viszont jöhet a fölényesebb diadal, ugyanis Moldova harmatgyenge, két döntetlenje és négy veresége van, hat meccsen mindössze három gólt szerzett. Az osztrákok nem lazíthatnak, hiszen a svédek nyomulnak mögöttük, az oroszokat pedig végérvényesen le kell szakítaniuk.

22962. Horvátország – Szlovénia, 1, hendikep -5,5 pont (1.45) – férfi kosárlabda Eb, 21:00

Zseniális felkészüléssel fut neki az Eb-nek a horvát válogatott, amely hazai környezetben vívja a meccseit a C-csoportban (a tornát Horvátország mellett Franciaországban, Németországban és Lettországban rendezik meg). Legutóbb Észtországot, Boszniát és Izraelt győzték le Bogdanovicék a hazai felkészülési tornán, ezzel együtt megnyerték a legutóbbi nyolc tesztmeccsüket. A csapatot a legjobb négy közé várják, míg a szlovénok sérülés miatt elvesztették egyik legjobbjukat, Goran Dragicot – a nyitó meccsen könnyen beleszaladhatnak egy tíz pont körüli vereségbe a 15 ezer horvát szurkoló előtt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!