<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: arccal az Eb-selejtezők felé

Hétfőn folytatódnak az Eb-selejtezők: mi az észak-írekhez látogatunk, a portugálokra Albániában vár fontos meccs, míg Románia a reménytelen görögöket fogadja.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

03932. Észak-Írország - Magyarország, 2.5 gól alatt (1.45) - Eb-selejtező, 20:45

A románok elleni 0-0 után itt az újabb próbatétel: a csoport éllovasánál kell bizonyítania a magyar csapatnak. A hangsúly vélhetően ezúttal is a stabil védekezésen lesz majd, ráadásul az észak-írek remek védekezést mutatnak, otthon mindössze 1 gólt kaptak eddig. Nem a gólokról szól majd ez a 90 perc sem...

20832. Románia - Görögország, 1 (1.60) - Eb-selejtező, 20:45

A románok elérték céljukat Budapesten és továbbra is veretlenül állnak, megőrizve ezzel 2. helyüket a csoportban. Most jönnek azok a görögök, amelyek komoly csalódást okozva mindössze 2 pontosak 7 kör után, vagyis minden esélyük elszállt már a kijutás tekintetében. A románok erősek otthon és bár szívünk szerint veretnénk őket, a realitás sajnos itt a hazai győzelem...

20838. Albánia - Portugália, 2 (1.65) - Eb-selejtező, 20:45

Portugália a csoport élén áll, ám közel sem dőlhet hátra, hiszen könnyen a harmadik helyen találhatja magát egy rossz eredménnyel. Pláne, hogy a dánok a verhető örményekkel találkoznak. Van miért visszavágnia a portugál csapatnak, hiszen Albánia meglepte őket fordított felállásban, szerintünk azonban most behúzzák Ronaldóék a 3 pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!