<>

 
 
 
A portugál együttes szoros csatában vághat vissza az albánoknak, míg Finnországban két gyenge támadósortól döntetlent várunk a félidőben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, 8.66-os odds

A portugál együttes szoros csatában vághat vissza az albánoknak, míg Finnországban két gyenge támadósortól döntetlent várunk a félidőben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06796. Albánia - Portugália, (1-0) X (3.15) - Eb-selejtező, 20:45

Az Eb-selejtezők hétfői játéknapján az I-csoportban a portugálok Albániába látogatnak. Van miért visszavágnia Cristiano Ronaldóéknak, hiszen a csoportküzdelmek első játéknapján óriási meglepetésre az albánok nyerni tudtak Portugáliában. Azóta viszont minden meccsét megnyerte Fernando Santos alakulata, és ha ma este győzni tudna Elbasanban, vesztett pontok tekintetében már jobban állna, mint a jelenleg éllovas Dánia. Könnyű dolguk biztosan nem lesz a luzitánoknak, hiszen az albán pokolban már nagyon sokan megégtek, ezt a ziccert azonban most nem hagyhatják ki, így egy kínkeserves, egygólos vendégsikert vizionálunk!

08544. Finnország - Feröer-szigetek, 1. félidő X (2.75) - Eb-selejtező, 20:45

Finnország pénteken idegenben győzte le 1-0-ra a nyeretlen Görögországot. Riválisuk ezzel szemben 3-1-es vereséget szenvedett Észak-Írországtól. A finnek a hazai pálya ellenére sincsenek könnyű helyzetben, hiszen sok sérültjük van. A legnagyobb sztárnak számító Roman Eremenkón kívül Nicolas Moisander és Rasmus Schüller sem bevethető. A másik oldalon Joan Edmundssonra eltiltás nem számíthat a kapitány.

Markku Kanerva legényeire nem mondhatnánk, hogy ontják a gólokat. Az együttes hét mérkőzésen csupán hat gólt lőtt, ráadásul az első félidőben még egyszer sem volt eredményes. A feröeriek szintén kevés gólt szereznek, hét tétmeccsen ötször vették be az ellenfelek kapuját. Úgy gondoljuk, a szünetre döntetlennel vonulnak a csapatok, s a második játékrész dönti majd el a találkozó sorsát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!