<>

 
 
 
Hétfőre két Eb-selejtező mérkőzéssel érkezünk, ellátogatunk az olasz kettőbe és ismét bízunk Babosékban a US Openen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három foci, egy tenisz

Hétfőre két Eb-selejtező mérkőzéssel érkezünk, ellátogatunk az olasz kettőbe és ismét bízunk Babosékban a US Openen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03804. Babos/Mladenovic - Arruabarrena/Klepac, 1 (1.22) - US Open női páros, 17:00

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán, szombaton két játszmában (6:4, 6:4) búcsúztatta Dominika Cibulkova, Magdalena Rybarikova szlovák duó. Hétfőn, a legjobb tizenhat között a Lara Arruabarrena-Andreja Klepac spanyol-szlovén kettőssel találkozik. A 23 éves hispán játékos 36. helyen áll párosban a világranglistán, s eddig 4 WTA- és 8 ITF-versenyt nyert ebben a műfajban. Partnere a 39. Eddig 3 WTA- és 13 ITF-versenyt nyert.

Babos Tímea jelenleg a 13. a ranglistán, míg Mladenovic még nála is előkelőbb helyen áll: jelenleg a hetedik. A páros idén három tornagyőzelmet arattak (Dubaj, Marrákes és Róma), Wimbledonban pedig az elődöntőig meneteltek. Úgy gondoljuk, magyar sikernek örülhetünk a US Open hétfői napján.

32525. Cagliari - Crotone, 1 (1.55) - olasz másodosztály, 20:30

A szárdok tavaly estek ki a Serie A-ból. Annak ellenére, hogy keretükből többen távoztak, lehetőségeikhez képest jól erősítettek. A szaklapok szerint a piros-kékek mellett a Bari lehet ott még az első két hely valamelyikén. A San Eliában hagyományosan erős a szardíniai alakulat. A Crotone az előző kiírásban alig úszta meg a kiesést a Serie B-ből, egy ponttal menekült meg az osztályozótól. Borotvaélen táncoltak. A csapatnál nagy változások nem voltak, merészebb célokat nem fogalmazhattak meg a piros-kék klubnál. Tavaly gyenge volt idegenben a Crotone, most Cagliariban is bajba kerülhet.

19998. Észak-Írország – Magyarország, 1X (1.30) – Eb-selejtező, 20:45

Pénteken kevés gólban és 1X-ben gondolkodtunk, a 0-0-ás magyar-román ütközet hozta valamennyi tippünket. Immár sorozatban az ötödik meccsén nem kapott gólt a magyar válogatott, ami roppant pozitív, kellemetlenebb viszont, hogy támadásban harmatgyenge, Románia ellen óriási győzelmi esélyt szalasztott el. Észak-Írország ugyanakkor 3-1-re nyert Feröeren, s ezzel az F-csoport élére ugrott. A hétfői, mieink elleni belfasti összecsapásra úgy vonulhatnak ki a Windsor Park gyepére a sikerkapitány, Michael O'Neill tanítványai, hogy ha begyűjtik a három pontot, biztosan Eb-résztvevők – az ország történetében először. Az edző biztos benne, hogy a tét nem bénítja meg a csapatát, egyszersmind elképzelhetetlennek tartja, hogy ne győzzenek…

Ami a magyar együttest illeti, Tőzsérre sárga lapos eltiltása, Juhászra sérülése miatt nem számíthat Storck kapitány, aki behívta a keretbe a fiatal Márkvártot (Puskás Akadémia). Magyarország egyetlen vereséget szenvedett ebben a sorozatban, éppen a soros riválistól kapott ki az Üllői úton, az északírek pedig Romániában kapituláltak. A gyenge támadójátékunkból kiindulva nehéz elképzelni, hogy jön az O'Neill-csapat második zakója…

20821. Írország - Grúzia, 1 (1.40) - Eb-selejtező, 20:45

Az írek 12 ponttal a harmadik helyen állnak a D-csoportban, az elsők a németek 16-tal, a másodikak a lengyelek 14-gyel. A zöldeknek van esélyük a kijutásra, ehhez ma győzniük kell, majd pontot kell szerezniük a germánoktól otthon – ha ez összejön a záró fordulóban Lengyelországban játszhatnak ki-ki meccset a házigazdákkal.

Múlt héten Gibraltáron melegítettek Robbie Keane-ék, és egy sima négyest hintettel a lelkes amatőröknek. A grúzok hat pontosak, így az ötödik pozícióban tanyáznak. Gyengék kezdték a sorozatot, sorra veszítettek, csak Gibraltárban nyertek. Aztán meglepetésre a múlt héten megverték otthon a jó erőkből álló skótokat. A fellángolás viszont fellángolás marad, ma megint pont nélkül maradnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!