<>

 
 
 
A tavaly még élvonalbeli, idén feljutásra hajtó Arszenál Tula odahaza győzhet a középcsapat ellen hétfő este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Fix hazai az orosz kettőből

A tavaly még élvonalbeli, idén feljutásra hajtó Arszenál Tula odahaza győzhet a középcsapat ellen hétfő este.
Orosz másodosztály
Arszenál Tula - Tyumeny
Hétfő, 18:00

A Tula tavaly újoncként esett ki az élvonalból sereghajtóként, de mivel az előző nyáron nem igazán sikerült az élvonal szintjére hozni a keretet, így nem is volt meglepő a búcsú. A másodosztályban nem is lehet más a cél, mint egyből visszajutni, lehetőleg egyenes úton (1-2. hely). Kilenc kör után 18 ponttal (5-3-1) a 4. helyen áll a társaság, otthon a 2-2-1 soron van mit javítani. A támadósorral nincs gond, de a védelem rendre beszed 1-1 gólt meccsenként.

A Tyumeny tavaly erős középcsapatként a 9. helyen zárt és idén is kb. ez várható a csapattól, miután a keretben komoly változások nem történtek nyáron. Egyelőre 11 ponttal áll a társaság a középmezőnyben. A támadósor nem remekel, miután csak 8 gólt lőtt 9 találkozó során. Ellenben a védelem ott van a szeren, hiszen átlag 1 kapott gól alatt teljesítenek. Vendégként még nyeretlen: 2 döntetlen és 1 vereség szerepel a nevük mellett az idegenbeli mutatókat listázó táblázatban.

19202. Arszenál Tula - Tyumeny, 1 (1.40) - Tippmix

A két együttes más-más szintet képvisel, hiszen a Tula a feljutásra hajt, míg a Tyumeny középcsapat a másodosztályban. Ráadásul a vendégek saját stadionjukból kimozdulva sebezhetőek a stabil védelmük ellenére is. Ha az Arszenál megtalálja a kulcsot a Tymeny védelmének feltöréséhez, az győzelmet jelenthet, szerintünk összejön a hazaiaknak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!