<>

 
 
 
Az osztrákok elszenvedhetik első selejtezőbeli kudarcukat a svédeknél, a szlovák-ukrán csata viszont szorosnak ígérkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Zsolnai remi, osztrák botlás

Az osztrákok elszenvedhetik első selejtezőbeli kudarcukat a svédeknél, a szlovák-ukrán csata viszont szorosnak ígérkezik.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05951. Szlovákia - Ukrajna, X (2.90) - Eb-selejtező, 20:45

Kedden véget érnek a szeptemberi Eb-selejtezők – hogy ki örül és ki bánkódik emiatt, azt mindenki döntse el maga –, mindenesetre a C-csoportban Szlovákia – Ukrajna rangadót rendeznek. A hazaiak az előző játéknapon Spanyolországban első vereségüket szenvedték el, pedig a mérkőzést megelőzően makulátlan mérleggel vezették a csoportot. A vendégek sem állnak éppenséggel rosszul, három ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint a szlovákok, 5 győzelem és 2 vereség a mérleg. A biztos továbbjutást érő 2. helyhez mindkét csapatnak jól jönne a három pont, de szerintünk óvatosak lesznek a felek és a hátralévő mérkőzésekre hagyják a döntést, így mi egymás ellen ha nem is egy békés, de döntetlenre szavazunk!

09546. Svédország - Ausztria, 1 (2.15) - Eb-selejtező, 20:45

Az osztrákok ugyan matematikailag még nem jutottak ki biztosan a kontinensviadalra, ám a 3. helyen álló oroszok 8 egységre vannak tőlük, vagyis komoly fordulatnak kell következnie ahhoz, hogy ne egyenes úton jusson ki az Eb-re a válogatott. A svédek viszont kikaptak hétvégén az oroszoktól, így előnyük mindössze 1 pont velük szemben, Ibráéknak így nagy szükségük van most erre a hazai 3 pontra.

Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen az osztrákok védelmét feltörni borzalmasan nehéz, ráadásul a vendégek pazar kontrajátékra is képesek, a semmiből is képesek gólt lőni. Jelenleg a svéd együttes az egyetlen, amely pontot tudott lopni az osztrákoktól az idegenbeli 1-1-nek köszönhetően, az északiak kerete pedig elég erősnek tűnik ahhoz, hogy egy fél lábbal már az Eb-n lévő osztrákok ellen otthon begyűjtse a három pontot és ezzel stabilizálja 2. helyét a csoportban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!