<>

 
 
 
Az oroszok a 2. hely reményében simán nyerhetnek Lichtenstein ellen, a már kijutott angolok Svájcot verhetik, míg a szlovák-ukrán csatán kevés gólt várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4 ötlet, 4.8-as odds

Az oroszok a 2. hely reményében simán nyerhetnek Lichtenstein ellen, a már kijutott angolok Svájcot verhetik, míg a szlovák-ukrán csatán kevés gólt várunk. Jövünk egy kosaras tippel is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05962. Szlovákia - Ukrajna, 2.5 gól alatt (1.45) - Eb-selejtező, 20:45

A C-csoportban igencsak kiélezett a harc, hiszen az első három helyezett összetorlódott: a spanyolok vezetnek 18 ponttal, mögöttük szintén 18-cal a szlovákok, majd 15 egységgel Ukrajna. Mindkét együttes stabil védekezésre épít, hiszen a szlovákok úgy kaptak 5 gólt, hogy hétvégén 0-2-re kikaptak a spanyoloknál, az ukrán gárda pedig mindössze 3 kapott gólt jegyez a 7 eddigi selejtező során.

Az ukránok számára fontosabb a 3 pont megszerzése, hiszen ők még játszanak majd a spanyolokkal is, ezzel szemben a szlovákok úgy 18 pontosak, hogy már oda-vissza meccseltek a csoport favoritjával. Ebből kifolyólag kőkemény szlovák védelmet várunk a pályára, ám Ukrajna sem mehet fejjel a falnak, hiszen egy esetleges vereséggel elúszhat az esély a 2. helyet illetően. Nem ragozzuk tovább: a fordított felállásban lejátszott 1-1 után ezúttal sem várható gólparádé.

06767. Anglia - Svájc, 1 (1.70) - Eb-selejtező, 20:45

Rooney-ék eddig száz százalékosak, azaz kijutottak az Eb-re. Otthon három sikerhez 12–1-es gólkülönbség passzol. Legutóbb San Marinónak szórtak hatot idegenben. Svájc remek hajrával legyőzte Szlovéniát, így megerősítette második pozícióját a csoportban. 15 pontos, a hátralévő három mérkőzésen 3-4 egység kell a tuti továbbjutáshoz. Ezt majd az utolsó két meccsen összeszedi (San Marino, Észtország). Ma az angolok folytatják páratlan sorozatukat (csak ők száz százalékosak), és megint nyernek.

08292. Lichtenstein - Oroszország, (1-0) 2 (1.35) - Eb-selejtező, 20:45

A házigazda 5 ponttal az ötödik a G-csoportban, ha jól hajrázik, elkerülheti az utolsó helyet. Nem lesz azonban könnyű dolga, mivel három rázós mérkőzés vár rá. Most a harmadik oroszokat látják vendégül. Otthon kikaptak az osztrákoktól, ikszeltek Moldovával és Montenegróval. Az oroszok a svédek legyőzésével életben tartották a reményt a második hely megszerzésére, ehhez azonban ma győzniük kell. 11 pontjuk van, eggyel kevesebb, mint az északiaknak. Eddig idegenben 1-1-1 a mérlegük. A hátralévő találkozóikon nem szabad pontot veszíteniük, elnézve a sorsolásukat, nem is fognak. Legalább kettővel nyernek a vendégek!

00081. Spanyolország – Olaszország, 1, hendikep -6,5 pont (1.45) – férfi kosárlabda Eb, 21:00

Gyorsan kijavította a Szerbia elleni kisiklást a spanyol válogatott, amely a második meccsén könnyedén, 104-77-re verte Törökországot. Az első fellépésen halvány centerklasszis, Pau Gasol újra vezér volt, 24 játékperc alatt 21 pont és hét lepattanó került a neve mellé. Rajta kívül öten értek el kétszámjegyű dobóteljesítményt, a spanyolok már két negyed után 16 ponttal vezettek. A tönkrevert török csapat szombaton két ponttal győzte le Olaszországot, ez pedig nem ígér sok jót Gentiléék számára. Az olaszok Izland ellen javítottak, ha a hétpontos győzelem annak tekinthető a B-csoport leggyengébb válogatottja ellen. A spanyoloknak robogniuk kell, s ha 27 pontot tudtak verni a törökökre, héttel csak jobbak lesznek az olaszoknál is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!