<>

 
 
 
Az újonc adhatja meg a kegyelemdöfést a sereghajtónak a svéd élvonal hétfő esti mérkőzésén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nem most támad fel a svéd sereghajtó

Az újonc adhatja meg a kegyelemdöfést a sereghajtónak a svéd élvonal hétfő esti mérkőzésén.
Svéd bajnokság
Sundsvall - Atvidaberg
Hétfő, 19:00

A 23. fordulót rendezik a napokban a svéd első ligában. A házigazda újonc az élvonalban, de olybá tűnik, megragad a legjobbak között. Jelenleg a 9. 26 egységgel, ám pontjai zömét nem a Norrporten Arénában gyűjtötte, hanem távol otthonától. Hazai közönség előtt mindössze 2-4-5-ös sort tud felmutatni - jellemző, hogy a Falkenbergs elleni hazai vereséget egy borasi siker követte (Elfsborg, 1-2). A keret nem lesz teljes, mivel a sárga-feketéknél ketten is pirosat kaptak. Eltiltott lesz egy támadó és egy védő, egy bekk és egy középpályás pedig sérült.

A sereghajtó nagy bajban van, helyzete kilátástalan, ugyanis 22 fellépésen mindössze 11 pontot szereztek. Idegenben a legrosszabbak (0-2-8), a bajnoki szünet előtt két vereség csúszott be, igaz, topcsapatok ellen. Egy védő sárga lapos eltiltását tölti majd, egy bekk beteg, az elsőszámú kapus pedig hetek óta sérült.

09064. Sundsvall - Atvidaberg, 1 (1.70) - Tippmix

Fordított felállásban a Sundsvall nyert, és most ezt otthon is megteszi, megadva a kegyelemdöfést az Atvidabergsnek. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!