<>

 
 
 
A piros-fehérek bajnokesélyesek, és Riverside-on nem is hibáznak kedd este sem, ahol ezúttal a Brentford vendégeskedik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Tovább menetelhet a Middlesbrough

A piros-fehérek bajnokesélyesek, és Riverside-on nem is hibáznak kedd este sem, ahol ezúttal a Brentford vendégeskedik.
Angol másodosztály
Middlesbrough - Brentford
Kedd, 20:45

Hat forduló után a dobogó legalsó fokáról várja a folytatást a piros-fehér alakulat. A Borough otthon kétszer nyert, meglepetésre a Bristoltól viszont kikapott. A hétvégén a Miltont már legyőzte. Jelenleg 11 egység áll a neve mellett, gólkülönbsége 9-3, tehát Aitor Karanka rendesen összerakta a védelmet. A keret a nyáron tovább erősödött, a támadószekcióba Stuani és Nugent is érkezett, a feljutásra most valóban jó esélye van a gárdának. A keret teljes lesz ma este.

A Brentford a középmezőny alján helyezkedik el, 5 pontja van, idegenben viszont jobb, mint otthon: vendégként 1-1-1 a sora, a Bristolnál győzött még augusztus közepén, legutóbb pedig Leeds-ből tért haza iksszel. Az előző kiírásban az előkelő 5. helyen zárt a piros-fehér csapat, az idei produktum viszont eddig elmarad a várakozástól. Marinus Dijkhuizen menedzser a Göteborgtól igazolt Vibe-től várhatja leginkább a találatokat és a kreativitást, ám a dán támadó eddig még nem villantotta meg igazi tudását. A keretben két középpályás sérült, velük nem számolhat a szakmai stáb.

27858. Middlesbrough - Brentford, 1 (1.50) - Tippmix

Az elmúlt két évben négyszer ütköztek meg a felek, és mindannyiszor a Middlesborough diadalmaskodott. Ma sem várunk meglepetést, a pontok a Riverside-on maradnak! Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!