<>

 
 
 
A német együttes esélyes a győzelemre a BATE ellen, de véleményünk szerint nehéz lesz feltörnie a BATE zárt védekezését.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Természetesen a Leverkusen a favorit, de...

A német együttes esélyes a győzelemre a BATE ellen, de véleményünk szerint nehéz lesz feltörnie a BATE zárt védekezését.
Bajnokok Ligája
Leverkusen - BATE Boriszov
Szerda, 20:45

Az E-csoportban a Bayer és a BATE mellett a Barcelona és az AS Roma küzd majd a legjobb 16 közé jutásért. Nem lesz könnyű dolga tehát a német együttesnek. A Bayer Leverkusen tavaly a 4. helyen zárt, így BL-selejtezőre kényszerült. A gyógyszergyáriak a Lazióval kerültek szembe: az első mérkőzésen Rómában a talján együttes került 1-0-ás előnybe, de a visszavágón Bellarabiék nemes bosszút álltak, és egy hármast rajzoltak a taljánoknak a Bayarénában.

Viszont azóta nem tudtak nyerni Mehmediék: a bajnokságban a két győztes meccset két vereség követte. Az Allianzban persze ki lehet kapni, no de otthon a Darmstadtól? A szombati produkció igencsak haloványra sikeredett, mindössze háromszor találták el a kaput Kiesslingék. Pályára lépett már Hernandez, a mexikói csatár csere volt a bajnokin. A keretben vannak hiányzók (Toprak és Jedvaj a védelemből), de friss sérült nincsen. Roger Schmidt vezetőedző kellemes helyzetben van, több variációs lehetőség is a rendelkezésére áll.

A BATE az idén is minden bizonnyal bajnok lesz, a kiaraktcsapat nyolc ponttal vezet. Elvétve kap gólt, 19 fellépésen mindössze hétszer zörrent meg a hálója. A sárga-kékek formájára sem lehet panasz: ugyan becsúszott egy iksz a minap otthon, de előtte sokáig hibátlanok voltak Hlodkóék. A BL-selejtezőben sem remegett meg a Rodionovék lába, a főtáblára jutásért a Partizan Balgradot ejtették ki idegenben lőtt találattal. Gordejchukék eddig azt hozták, amit tudnak: zárt védekezésből igyekeznek támadásokat szövögetni, meggyőződésünk, hogy ezúttal sem vállalják fel a nyílt játékot. Nemanja Nikolics és Rodionov sérüléssel bajlódik.

04882. Leverkusen - BATE Boriszov, 3.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Noha a Leverkusen kimondotan erős az előrejátékban, azt gondoljuk, hogy a boriszoviakat azért annyira nem szórják meg majd Hakan Calhanogluék. A hazaiak az esélyesek, de azért nem lesz gólözön, négy alatt megállnak...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!