<>

 
 
 
A keddi és szerdai BL-meccsek után ezúttal az Európa-liga találkozói kerülnek fókuszba, három ötlettel érkezünk csütörtökre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 El-meccs, 3.78-as odds

A keddi és szerdai BL-meccsek után ezúttal az Európa-liga találkozói kerülnek fókuszba, három ötlettel érkezünk csütörtökre.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

25341. Fenerbahce - Molde, 1 (1.35) - Európa-liga, 19:00

A török csapat rendesen belehúzott a nyári átigazolási időszakban, sztárokat sikerült elcsábítania a klubnak. A BL-ből szégyenteljes búcsút vettek az előselejtezők során, viszont az EL-ben sikerült a főtáblára jutás. A bajnokságban négy fordulót követően 10 ponttal az élen állnak, még veretlenek. A hétvégén a Kasimpasát győzték le idegenben.

A Molde idei teljesítménye messze elmarad a tavalyiétól, csak a hetedik helyen állnak, lemaradásuk a listavezető Rosenborggal szemben több mint húsz pont. Idegenben és otthon is szeszélyesek, a támadójáték még rendben is lenne, de a védelme a nem túl erős norvég élvonalban is átjáróház olykor. Az EL-főtáblára egy idegenben szerzett góllal jutottak a kékek a Standard Liege-t búcsúztatva. Ma nem járnak szerencsével Isztambulban, nyer a házigazda.

26598. Fiorentina - Basel, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Európa-liga, 21:05

A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is megkezdődnek a csoportküzdelmek, az első játéknapon a Fiorentina a Baselt fogadja. Az olaszok nem rajtoltak rosszul a Serie A-ban, hiszen három mérkőzésen 2 győzelmet és 1 vereséget könyvelhettek el; a Milánt és a Genoát sikerült két vállra fektetni, a Torino viszont kifogott Paolo Sousa együttesén. A svájci bajnokságból 8 forduló telt el, a bázeliek pedig egészen elképesztő, 8-0-0-ás mutatóval már most 7 pontos előnnyel állnak a tabella élén. Két jó formában lévő, támadó futballt preferáló gárda randevúzik tehát ma este Firenzében, s tekintve, hogy mindkét alakulat termelte a gólokat a közelmúltban, inkább a találokra, mintsem a kimenetelre fogadunk. Nálunk mindkét fél betalál!

26887. St-Etienne- Rosenborg, 1 (1.65) - Európa-liga, 21:05

A francia 5. és a norvég ezüstérmes a G-csoportban küzd a továbbjutásért. A hazaiak tartották a lépést tavaly a francia élbollyal, így megérdemelten lehetnek ott a csoportkörben, a selejtezőben a Targu Mures és a Milsami csapatait félgőzzel ejtette ki. A friss szezonban is jól rajtolt, 3-1-1 mérlegével a 4. helyen áll. A Rosenborg csapatát testközelből ismerhetjük, hiszen Debrecenben jártak selejtezni, ahol nem sokat mutattak, mégis nyertek. A Lokin kívül a Reykjavík és a Steaua volt az áldozat az El-ben eddig. Idén bajnoki címre tör és ennek megfelelően simán vezeti a norvég pontvadászatot. A St-Etienne ellen azonban nem lesz könnyű dolga: a masszív védekezésre képes, odahaza hagyományosan erős St-Etienne bezsebelheti mindhárom pontot az első fordulóban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!