<>

 
 
 
A Dortmund remek rajtot vett a friss német szezonban és ezt a formáját az Európa-liga csoportkörére is átmentheti, melyet az orosz Krasznodar bánhat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Napi tuti lehet a száguldó házigazda sikere

A Dortmund remek rajtot vett a friss német szezonban és ezt a formáját az Európa-liga csoportkörére is átmentheti, melyet az orosz Krasznodar bánhat...
Európa-liga
Dortmund - FK Krasznodar
Csütörtök, 19:00

Kirobbanó formában várja a Dortmund az Európa-liga rajtját. Thomas Tuchel legényei százszázalékos teljesítménnyel vezetik a Bundesligát, ráadásul a gólokban sem fukarkodnak. Négy mérkőzésen tizenötször voltak eredményesek. A főtáblára a selejtezőn keresztül jutottak, mivel tavaly a hetedik helyen zárták a bajnokságot a sárga-feketék. A rájátszásban 11-5-ös összesítéssel búcsúztatták a norvég Odd gárdáját.

A Krasznodar a Dortmundhoz hasonlóan a selejtezőből küzdötte fel magát a csoportkörig. Az utolsó szakaszban a finn Helsinki JK együttesét búcsúztatta 5-1-es összesítéssel. Az orosz bajnokságban jelenleg a hatodik helyen áll Oleg Kononov csapata.

25278. Dortmund - FK Krasznodar, (0-1) 1 (1.55) - Tippmix

A hazaiak remek formáját figyelembe véve könnyed dortmundi sikerre számítunk. Ráadásul Signal Iduna Park 80 ezres közönsége előtt különösen impozáns a teljesítmény. Ebben a szezonban négy tétmérkőzést játszottak Reusék, s a hibátlan mérleg mellett 19 gólt szereztek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!