<>

 
 
 
A Bilbao komolyan veszi a kupát, és hazai pályán nem hibáznak germán riválisukkal szemben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Tovább tart a spanyol uralom?

A Bilbao komolyan veszi a kupát, és hazai pályán nem hibáznak germán riválisukkal szemben! Az L-csoportba a baszkok és a németek mellett a Partizan Belgrad és az AZ Alkmaar került.
Európa-liga
Athletic Bilbao - Augsburg
Csütörtök, 21:05

A Bilbao nem kezdte valami fényesen a pontvadászatot: a megnyert Szuperkupa után a La Ligában kikaptak a San Mamesben a katalán kirakatcsapattól, majd az Eibarnál tett vizit sem járt ponttal. A hét végén végre győzelmet ünnepelhettek a csíkosak: a Getafe ellen magabiztos futballal nyertek (3-1) Ernesto Valverde fiai. A keretben vannak hiányzók. San Jose felépült, már játszott is a madridi kiscsapat ellen, és Balenziaga is a keretben volt már. Iturraspe lábadozik, Muniain és Williams viszont még sérült. Elől Aduriz bevetésre készen áll, a támadó két gólt vágott a Getafének, és Raul Garcia is jó formát mutatott. Kezd összeállni a baszk sereg!

Az Augsburg a kapusposzton, a védelemben és a középpályán hajtott végre erősítéseket, ám egyelőre nem igazán működik a gépezet. Markus Weinzierl együttese négy fordulót követően egy pontot szerzett, otthon mindkétszer kikapott a fehér-piros egység. A pontszerzéshez szombaton is közel jártak Antiltopék, ám hiába vezettek sokáig az Allianz Arénában, végül a bajorok fordítottak, és 2-1-re nyertek.

A gyengébb szereplésnek oka lehet, hogy rengeteg a sérült a gárdánál: egy tucat játékosra nem számíthat a szakmai stáb. Minden csapatrészben lesznek hiányzók, így különösen nehéz többfrontos küzdelmet vívni.

26436. Athletic Bilbao - Augsburg, 1 (1.58) - Tippmix

A baszkok otthon erősek, bárkit elverhetnek. Az Augsburg több sebből vérzik, aligha a Katedrálisban szedi össze magát. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!