<>

 
 
 
A baszkok még nem nyertek a bajnokságban, ami nem is meglepő, hiszen még gólt sem szereztek. Ma megtörik az átok...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Talpa állhat végre a Moyes-csapat

A baszkok még nem nyertek a bajnokságban, ami nem is meglepő, hiszen még gólt sem szereztek. Ma megtörik az átok...
Spanyol bajnokság
Real Sociedad - Espanyol
Szombat, 22:00

A Real Sociedad a nyáron a legnagyobbat Illaramendi haza igazolásával húzta, de a támadósorba szerződtetett Bruma-Jonathas páros sem tűnt rossz döntésnek. Ehhez képest eddig nem találtak még be a San Sebastian-iak! Még szerencse, hogy a védelmükkel sincs különösebb probléma, ugyanis az első két fellépésüket lehozták nullára (La Coruna idegenben, Sporting Gijon otthon), ám Sevillában a Betises Ruben Castro már feltörte a reteszt a múlt hétvégén (1-0). David Moyes legénysége tehát sz első sikerére készül, és az Anoetában erre jó esélye is van a kék-fehér csíkosaknak. A keretből védők hiányoznak, Inigo Martinez, Hector és Raul Navas egyaránt sérüléssel bajlódott.

Az Espanyol már nyert meccset, az első játéknapon a Getafét verték Salva Sevilláék. Utána viszont két sitt jött, bár az igazat megvallva, sem a Villarreal vendégeként, sem pedig otthon a Real ellen nem a barcelonaiak voltak az esélyesek. A gárda a nyáron inkább gyengült, sem mint erősödött, Sergio mesternek így vad reményei nem lehetnek az idei kiírással kapcsolatban. Jó hír, hogy nincs sérült a keretben.

Tipp: Real Sociedad - Espanyol, döntetlen nélkül 1 (1.40)

A baszkok otthon hagyományosan erősek, és szerintünk ma nem is hibáznak: az Espanyolban nem érezzük az erőt, Veláék pedig megkezdhetik végre a felzárkózást. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!