<>

 
 
 
Londoni szuperrangadóval indul a Premier League 6. fordulója, az eddig botladozó Chelsea az Arsenalt fogadja.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ha Chelsea–Arsenal, akkor gólok!

Londoni szuperrangadóval indul a Premier League 6. fordulója, az eddig botladozó Chelsea az Arsenalt fogadja.
Angol bajnokság
Chelsea - Arsenal
Szombat, 13:45

Hogy mi történ José Mourinho alakulatával, az egyelőre rejtély, ami viszont bizonyos, és nem áprilisi tréfa, hogy a címvédő kékek az 5 játéknap alatt begyűjtött 4 ponttal a még éppen nem kieső 17. helyen állnak a tabellán... A mindig rettegett buszparkolás sem működik az idei szezonban, olyannyira, hogy a Chelsea kapta a legtöbb gólt a ligában, szám szerint 12-t! Némi bizakodásra adhat viszont okot, hogy a hétközi BL forduló nyitányán kiszakadt a gólzsák, hiszen a Diego Costa vezérletével magabiztos és meggyőző sikert arattak a Maccabi felett (4–0). Ami a hiányzókat illeti, Courtois hónapokra kidőlt, illetve szerdán Willian is megsérült, Pedro és Falcao játéka pedig kérdéses.

Az Arsenal rajtja nem sikerült rosszul, bár az első játéknapon a West Ham az Emiratesben tudott nyerni (0–2), azóta viszont 3 győzelem és 1 döntetlen az ágyúsok mérlege. A játék azonban az észak-londoniak háza táján is hagy kívánnivalót maga után, még messze vannak Özilék attól a lenyűgöző futballtól, amit a szurkolóik megszoktak. A Bajnokok Ligájában ráadásul óriási meglepetésre vereséggel indítottak, a Dinamo Zágráb ugyanis legyőzte Arséne Wenger együttesét. Vendégoldalon Wilshere, Rosicky és Wellbeck harcképtelen.

07302. Chelsea - Arsenal, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmix

Hazai pályán a gyalázatos forma ellenére is a Chelsea-t érezzük esélyesnek, kevesebb kockázatot látunk viszont a gólokra fogadni; egyik oldalon sem brillíroznak ugyanis a hátvédsorok, a támadószekcióban viszont klasszisok szerepelnek, így szerintünk egy jó kis adok-kapok alakulhat ki az összecsapásból!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!