<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A Liverpool helyett a gólokban bízunk

A vörösök nem tudnak átlépni a saját árnyékukon - csak úgy, mint az előző esztendőkben, ezúttal is kiszámíthatatlanul nyomják. Ma is inkább a gólokban bízunk a Liverpool meccsén...
Angol bajnokság
Liverpool - Norwich
Vasárnap, 17:00

Vajon meddig ténykedhet még a liverpooliak kispadján Brendan Rodgers? E kérdést immár egyre gyakrabban teszik fel a türelmetlen drukkerek. Ami nem is csoda, mert hiába a nyári nagybevásárlás, a gárda 5 bajnoki után 7 egységgel csak a középmezőny tagja. Pedig minden olyan szépen kezdődött. Coutinhoék győztek a Stokenál, majd otthon a Borunemoutht verték, az Emirates-ből ponttal tértek haza (Arsenal, 0-0). Utána viszont a West Ham lemészárolta őket az Anfield Roadon (0-3), és az old Traffordon is kikaptak (MU, 3-1). A védelem feltűnően rosszul teljesített a két utolsó bajnokin, Lovrenék teljesítményén lesz mit javítani.

A héten az EL-ben is pályára léptek a vörösök. A menedzser erősen felforgatott összetételben vezényelte pályára övéit, és a tartalékos alakulat 1-1-re végzett Bordeaux-ban. A keretben Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Jon Flanagan és Joe Allen sérült.

A kanárik újoncként vágtak neki a bajnokságnak, 7 pontjukkal a 9. helyen állnak, gólkülönbségül pedig 8-9. Alex Neil együttese idegenben eddig három egységet szerzett: a szenteknél nagyon kikapott, Sunderlandben győzött. A múlt héten fontos mérkőzésen nyertek Hoolahanék, az újonctársukat, a Bournemouthot sikerült 3-1-re verni. A sárga-zöldekre jellemző, hogy eseménydús mérkőzéseket vívnak, ez abból következik, hogy Cameron Jeromék felvállalják a nyílt, bátor játékot. Az Anfieldre sem bunkerezni mennek Martinék, simán bennük van a gól - elől is, hátul is... Gary Hooper talán már vállalni tudja a játékot, Youssuf Mulumbu viszont még nem.

08403. Liverpool - Norwich, 2.5 gól felett (1.75) - Tippmix

A Pool fölénye óriási a párharcban - ma is a vörösök az esélyesebbek. Ugyanakkor a találatokban nagyobb értéket látunk, három gól simán jöhet a kilencven perc során. Tippünk tehát: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!