<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: német, angol és spanyol gólok

Vélhetően gólszóros meccset játszik majd egymással a Dortmund és a Leverkusen, illetve a Liverpool és a Norwich, azt viszont nem hinnénk, hogy vasárnap este táltosodik meg a Barca támadószekciója. Tippmixre fel!

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

13414. Dortmund – Leverkusen, több, mint 2,5 gól (1.60) – német bajnokság, 17:30

4-0, 4-0, 3-1, 4-2 – ilyen eredmények vannak a Dortmund mögött a Bundesliga új idényében. Tegyük hozzá, hogy az európai porondon sem lazsálnak Gündoganék, játszottak már 7-2, 4-3-at és 5-0-t is. Minden sorozatot beleszámítva zsinórban 14 megnyert meccsnél járnak a sárga mezesek, és a vasárnapi vendég sem megy a szomszédva az akciódús meccsekért. Háromnál több gólt is könnyedén el tudunk képzelni.

08403. Liverpool – Norwich, több, mint 2,5 gól (1.75) – angol bajnokság, 17:00

2-1-2-es mutatóval áll mindkét csapat, a házigazda 3-6-os, míg a Norwich 8-9-es gólkülönbséggel rendelkezik. A ’Pool három-három gólt kapva bukta a legutóbbi két bajnokiját, majd a Bordeaux otthonában 1-1-et játszott az Európa-ligában.

Figyelemre méltó, hogy a sárga-zöldek eddig négy olyan találkozót játszottak, amelyen született legalább három gólt, az egyetlen kivétel a Stoke elleni 1-1. Ebben a párharcban hagyományosan potyognak a gólok, a Liverpool 3-2-re, 5-1-re, 5-0-ra, 5-2-re és 3-0-ra nyerte meg a legutóbbi öt meccset.

16399. Barcelona – Levante, kevesebb, mint 4,5 gól (1.50) – spanyol bajnokság, 20:30

Nem hisszük, hogy a Barcának gondod okoz majd a Levante legyőzése, ám azt sem, hogy vasárnap este szakad ki a katalán gólzsák. Hiába a szuper csatársor, mostanában nem villog a spanyol címvédő, minden sorozatot beleszámítva a legutóbbi hat meccsén 0, 1, 1, 1, 2 és 1 találot ért el. A vendégcsapat alighanem foggal-körömmel védekezik majd, egy-két gólt benyelhet, de ötig érzésünk szerint nem jutnak el a csapatok.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!