<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, ötszörös szorzó

Egy német hazaival és egy olasz vendégsikerrel kacérkodunk ebben a cikkben. Ötszörös pénzt érhet az Ingolstadt és a Milan sikere...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08889. Ingolstadt - Hamburg, 1 (2.25) - német bajnokság, 20:00

Hétközi fordulóval folytatódik a Bundesliga. A tabella hatodik helyén álló friss feljutó Ingolstadt otthonába látogat a legutóbb majdnem kieső, jelenleg 10. Hamburg. Az újonc jól kapta el a rajtot, öt mérkőzésen tíz pontot gyűjtött, s csupán két nemzetközi kupában is érdekelt együttes, a Dortmund és a Wolfsburg tudott pontot csenni az Audi gyáráról híres várostól. Előbbi 4-0-ra intézte el Ralph Hasenhüttl együttesét, míg a „farkasok” gól nélküli döntetlent játszottak az Ingolstadt otthonában. A keddi találkozón sérülés miatt biztos nem léphet pályára a hazai csapat színeiben Danilo Teodoro Soares és Almog Cohen.

A vendégcsapat hullámzóan teljesít a bajnokságban. Az első fordulóban 5-0-s pofonba szaladt bele a Bayern München ellen, majd a még nyeretlen Stuttgartot győzte le 3-2-re. A harmadik fordulóban a Kölntől kapott ki Stieber Zoltán csapata. A vereséget ismételten győzelem követte, a pont nélkül álló, sereghajtó Mönchengladbach ellen. A legutóbbi fordulóban pedig döntetlent játszott a csapat a Frankfurt házigazdájaként. Jó hír viszont Bruno Labbadia vezetőedzőnek, hogy valamennyi játékosa egészséges.

Mivel a hazai együttes egyelőre csak a nagycsapatok ellen tud hibázni, úgy gondoljuk, ha szoros mérkőzésen is, de nyer az Ingolstadt.

11247. Udinese - Milan, 2 (2.23) - olasz bajnokság, 20:45

A hazaiak ugyan nyertek a bajnok otthonában az első fordulóban, de azóta háromszor kikaptak (Palermo, Lazio, Empoli), így lecsúsztak a tizennyolcadik, kieső helyre. A hétvégén vezettek a zebrák az Empoli ellen, de a második félidőben Kone kiállítása miatt emberhátrányba kerültek (a középpályás eltiltott lesz), és a vendégek végül a maguk javára fordították az eredményt.

A Milan hatpontos, otthon eddig kettőt nyert (Empoli, Palermo), idegenben kettőt veszített - bár az Inter elleni derbi azért speciális találkozónak számít. Szombaton este a Palermot gyűrték le Baccáék, a Sevillától érkezett csatár duplázott. A Milan lendülete kitarthat, és a gyengélkedő friuliaiak ellen is eredményesek lehetnek Montolivóék.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!