<>

 
 
 
Ezúttal hét közben is van miből válogatni: a Dortmund gólzáporos meccset nyerhet, az MU a Ligakupában diadalmaskodhat, a Vigo-Barca meccsen pedig jöhet a gólváltás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: spanyol, angol, német derbik

Ezúttal hét közben is van miből válogatni: a Dortmund gólzáporos meccset nyerhet, az MU a Ligakupában diadalmaskodhat, a Vigo-Barca meccsen pedig jöhet a gólváltás.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09191. Celta Vigo – Barcelona, mindkét csapat gólt szerez (1.50) – spanyol bajnokság, 20:00

Nem lesz könnyű dolga a címvédőnek, ugyanis a házigazda 3-1-0-ás mutatóval áll a La Ligában, vagyis még veretlen. A Celta ráadásul egyaránt háromszor talált be az eddigi két hazai összecsapásán, más kérdés, hogy a Las Palmas ellen ez sem volt elég a diadalhoz. Rubén Blanco sérülés, Jonny eltiltás miatt nem játszhat szerdán, a túloldalon hosszabb a maródiak listája: Douglas, Bravo, Vermaalen és Rafinha.

Ami a Barcát illeti, a két 1-0-ás bajnoki győzelmet az Atlético elleni 2-1, majd a Levantéval szemben elért 4-1 követte, s közben a római BL-találkozót sem úszta meg kapott gól nélkül a társaság. Piqué elvben visszatérhet, vagyis szép lassan újra felállhat a megszokott védelem, ugyanakkor Ter Stegen kapus nem tűnik túlságosan magabiztosnak mostanában. Egy szó, mint száz: a gólváltást megbízható tippnek érezzük az ötödik forduló egyik legizgalmasabbnak ígérkező meccsén.

09315. Hoffenheim – Dortmund, 2 és több, mint 2,5 gól (1.85) – német bajnokság, 20:00

Zseniális, ahogy a Dortmund elkapta az idényrajtot, minden sorozatot beleszámítva 11 tétmeccset nyert meg, 39 gólt szerzett (a barátságos derbikkel együtt 15/15 és 49 találat a mutató). Természetesen a Bundesligában is hibátlanok a sárga mezesek, ráadásul szerda este visszatérhet az egyik legjobbjuk, a két bajnokit kihagyó Reus.

A három sérült játékossal rendelkező Hoffenheim ugyanakkor szenved, öt fellépésén mindössze egy pontot szerzett, otthon 2-1-re kapott ki a Bayerntől, 3-1-re a Brementől. Egymás ellen is rendre gólszórós meccseket vívnak, a sorminta vendégsikert ígér, s ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Dortmund – amely szokatlanul kevés hiányzóval (Sahin és Durm) rendelkezik – idénybeli valamennyi bajnokiján jött a +2,5 gólos opció (4-0, 4-0, 3-1, 4-2, 3-0).

15248. Manchester Utd. - Ipswich, 1 (1.30) - Angol Ligakupa, 21:00

A nyolcaddöntőkkel folytatódik szerda este az angol Ligakupa. A Manchester Unitednek rossz emlékei lehetnek a sorozatról, ugyanis az előző kiírásban a legjobb 32 csapat között a harmadosztályú Milton Keynes Dons 4-0-ra páholta el Louis van Gaal legényeit. A vörös ördögök a BL-indulás miatt, csak most csatlakoztak a sorozathoz, s a másodosztályú Ipswich ellen kellene kiharcolniuk a továbbjutást. A manchesteriek egyre jobb formában vannak, a bajnokságban legutóbb a Southampton együttesét győzték le 3-2-re, ezzel pedig a tabella második helyére verekedték fel magukat. A United továbbra sem számíthat Luke Shawra, aki a PSV elleni BL-meccsen szenvedett kettős lábtörés, és előreláthatólag fél évet kell majd kihagynia. Úgy véljük, a manchesteriek kétszer nem követik el ugyanazt a hibát, s győzelmet aratnak az Ipswich felett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!