<>

 
 
 
A csütörtöki kínálatból szemezgetve német, svéd és francia tippekkel érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: merész tippek, csinos oddsok

A csütörtöki kínálatból szemezgetve német, svéd és francia tippekkel érkezünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

17557. Montpellier - Monaco, 2.5 gól alatt (1.45) - francia bajnokság, 18:55

Két olyan gárda találkozik, amelyek hagyományosan védelmük köré építik játékukat. Mindketten 8-8 gólt kaptak 6 forduló alatt, a támadójáték pedig mindkét oldalon akadozik 2, illetve 6 lőtt góllal. Rendre gólszegény meccseket vívnak egymással, legutóbbi 8 közös meccsükből mindössze 2 hozott overt. Ezúttal sem a gólokról szól majd a párharc...

18487. Helsingborg - Örebro, X (3.20) - svéd bajnokság, 19:00

A szebb napokat is látott Helsingborg mélyrepülésbe kezdett és immáron zsinórban 4 zakónál jár. Ezzel szemben az Örebro a kiesés elől menekül és zsinórban 3 győztes meccsével el is mozdult a kieső zónából. Rendre kioltja egymást a két csapat a közös meccseken, legutóbbi 5 randevújuk mindegyike remivel zárult. Megvan rá az esély, hogy ez a sorozat 6-ra növekszik csütörtök este!

21764. RB Leipzig - Freiburg, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - német másodosztály, 20:15

Mindkét együttes a feljutásra hajt és ehhez mindkettejük rajtja adott is. A Freiburg legutóbb majdnem botlott a Bielefeld ellen, de végül 0-2-ről pontot mentett.

A lipcsei csapat gólokat tekintve egyelőre visszafogott, ám a Freiburg ellen támadnia is kell majd, ha nyerni akar vagy legalább pontot szerezni. A vendégek eddig mutatott játéka alapján a BTTS opcióra szavazunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!