<>

 
 
 
A Lengyel Kupa címvédője, a Legia csütörtök este a legjobb 16 között a gyenge középcsapat Lechia Gdansk együttesét látja vendégül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nikolicsék a kupameccset is hozhatják

A Lengyel Kupa címvédője, a Legia csütörtök este a legjobb 16 között a gyenge középcsapat Lechia Gdansk együttesét látja vendégül.
Lengyel bajnokság
Legia Varsó - Lechia Gdansk
Csütörtök, 20:30

A hazai gárda jól rajtolt a bajnokságban, jelenleg a legtöbb rúgott góllal a második helyen állnak a fővárosiak. Az impozáns mérlegben oroszlánrészt vállalt a Videoton volt támadója, aki idén helyezte át székhelyét Székesfehérvárról Varsóba. Nikolics kilenc találattal vezeti a lengyel góllövőlistát, a második helyen álló Nesport négy góllal előzi meg. A magyar válogatott játékos tovább folytathatja a gólgyártás csütörtökön.

Lechia Gdansk nem kezdte túl jól a szezont, kilenc mérkőzésen csupán egy győzelmet tud felmutatni a bajnokságban, ezzel pedig a 13. helyen áll a 16 csapatos ligában. A Lengyel Kupa előző fordulójából azonban könnyedén, 5-1-es győzelemmel jutott tovább a másodosztályú Puszcza ellen. Míg riválisa 2-0-s győzelmet aratott az élvonalban szereplő Leczna felett. A két gárda legutóbb júniusban találkozott egymással, akkor Gdanskban gól nélküli döntetlen született.

24017. Legia Varsó - Lechia Gdansk, 1 (1.60) - Tippmix

A Legia szeretné megvédeni címét a Lengyel Kupában, s kevés esély mutatkozik arra, hogy - minden sorozatot figyelembe véve – idén csupán két győzelmet felmutató Lechia Gdansk megállítaná Nikolicsékat. Többek között ezért is, hazai győzelemre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!