<>

 
 
 
Két gyenge formában lévő együttes csap össze a spanyol bajnokság hatodik fordulójában. A 9. Valencia otthonába látogat a kieső, 18. helyen álló Granada.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

Feltámad végre a Valencia?

Két gyenge formában lévő együttes csap össze a spanyol bajnokság hatodik fordulójában. A 9. Valencia otthonába látogat a kieső, 18. helyen álló Granada.
Spanyol bajnokság
Valencia - Granada
Péntek, 20:30

Az előző szezonban negyedik helyen végző hazai együttes nem ilyen kezdésről álmodott. Nuno Espírito Santo legényei öt mérkőzésen csupán egyszer tudtak nyerni, igaz vereséget is csak egyszer szenvedtek, épp a legutóbbi fordulóban az Espanyol vendégeként. A legfőbb problémája az együttesnek, hogy nagyon nem megy a gólszerzés, öt mérkőzésen kétszer voltak eredményesek, a védelem viszont jól működik. Az eddig lejátszott találkozókon kétszer tudták bevenni Jaume kapuját, ennél csak a Real Madrid rendelkezik jobb mutatóval.

A Valencia gyengélkedését talán az okozza, hogy sok a sérült a csapatban. A Granada ellen biztosan nem léphet pályára Mat Ryan, Diego Alves, André Gomes és José Gayá sem.

24633. Valencia - Granada, 1 (1.48) - Tippmix

A vendég együttes teljesítménye talán nem annyira meglepő, ugyanis a csapat az előző idényben épphogy bent tudott maradni. Idén egy győzelem mellett négy vereséget könyvelhet el a gárda. Ráadásul a Valenciával ellentétben, itt a védelem sem áll a helyzet magaslatán. A spanyol bajnokságban a Granada kapta a legtöbb gól (11) az Espanyollal holtversenyben. José Ramón Sandoval sérülés miatt nem számíthat Rubén Pérezre és Diego Mainzra.

A két csapat legutóbbi összecsapásán 4-0-s Valencia siker született. Most is hasonló eredményre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!