<>

 
 
 
Ezúttal az angol és a spanyol kettőből hoztunk 1-1 merészebb tippet: előbbiben döntetlent, míg utóbbiban hazai győzelmet várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hazai és X, 6.2-es odds

Ezúttal az angol és a spanyol kettőből hoztunk 1-1 merészebb tippet: előbbiben döntetlent, míg utóbbiban hazai győzelmet várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06302. Brentford - Sheffield Wed., X (3.10) - angol másodosztály, 16:00

A 17. fogadja a 15. helyen állót a 9. fordulóban. A Brentford egy meccsel el van maradva, így 8 pontos 2-2-3 mérlegének köszönhetően. Otthon kiszámíthatatlan: 2-2 az Ipswich ellen, majd 1-3-as zakó a Reading ellen, legutóbbi hazai meccsükön pedig 2-1-re verték a Prestont.

A Sheffield tavaly is tipikus középcsapat volt, 14-18-14 mérlege totális kiszámíthatatlanságról tanúskodik. Idén egyelőre 2-3-3 sorral áll, vendégként 2-2 döntetlen és vereség áll a neve mellett. Tavaly két kiegyenlített meccset vívtak egymással, ebben a felállásban 0-0-s döntetlent produkáltak. Kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok az eddig látottak alapján, megér egy próbát az X tipp.

27090. Mallorca - Huesca, 1 (2.00) - spanyol másodosztály, 18:00

Egyik csapat sem rajtolt túl fényesen a szezonban, a Mallorca mindössze 4, míg a Huesca csupán 3 pontot szerzett 5 kör alatt. A vendégek újoncok, tavaly a harmadosztály rájátszásában vívták ki a feljutást. A Mallorca az előző idényben sem volt túl acélos, a szebb napokat is látott gárda mindössze a 16. helyen zárt, 4 ponttal kerülte el a kiesést. Otthon 9-4-8 mérleggel zárt, idén pedig hazai környezetben még veretlen (1-0-ra nyert a Ponferradina ellen, 0-0 a Numacia ellen). Mindkét csapat formája szörnyű, ráadásul a hazaiaknál a támadósorban vannak problémák. A hazai pálya és a valamivel erősebb keret miatt azonban azt gondoljuk, itt egy próbát megér az 1-es tipp megjátszása, még akkor is, ha ebben a felállásban a kupában 2-0-ra nyert szeptemberben a Huesca.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!