<>

 
 
 
A lendületben lévő bajnok nem hibázik, elhozza a pontokat a St James' Parkból!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Lendületbe jött a Chelsea, használjuk ki!

A lendületben lévő bajnok nem hibázik, elhozza a pontokat a St James' Parkból!
Angol bajnokság
Newcastle - Chelsea
Szombat, 18:30

Ha a tabellára pillantunk, alsóházi rangadónak is titulálhatjuk az összecsapást. Mert a Newcastle hat fordulót követően is nyeretlen, két iksz mellett négyszer megégtek a fehér-feketék. Otthon 0-1-2 a statisztikájuk, a szentekkel remiztek, az Arsenaltól és a Watfordtól kikaptak Janmaaték. Steve McClaren menedzser nincs könnyű helyzetben, a támadósor nagyon gyötrelmesen teljesít, mindössze háromszor voltak eredményesek Cisséék. A héten a Ligakupának is búcsút mondtak Colbackék. A keretben sok a hiányzó, minden csapatrészben van olyan futballista, aki kezdő lehetne. Ilyen előjelekkel nem könnyű fogadni a bajnokot...

19847. Newcastle - Chelsea, 2 (1.58) - Tippmix

Azt a bajnokot, amely nagyon rosszul kezdte a szezont, sorra futott bele a váratlan vereségekbe. A Manchester City, a Crystal Palace és az Everton is legyőzte már a kékeket, akik mindössze 7 egységig jutottak eddig. Idegenben győzni tudtak Fabregasék a West Bromnál, azon kívül két sitt áll a nevük mellett. A BL-ben eddig jól mennek Hazardék, és végre egy fontos mérkőzésen is három pontot kasszíroztak a minap: az Arsenalt verték 2-0-ra a Stamford Bridge-en. Mourinho nem tud mindenkire számítani: Costa szokásos parasztsága ezúttal három meccses eltiltást ért, a kapuban Curtois sérült, Willian bevetésére van némi esély.

A szarkák gyengék, sok a sérültjük, a Chelsea pedig rettentő motivált lesz. A vendégek nem ismernek majd kegyelmet, simán elverik a Newcastle-t. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!