<>

 
 
 
Vasárnap baszk rangadót rendeznek a spanyol élvonalban: a Sociedad-Bilbao derbin mi mást is várhatnánk, mint gólokat?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Ez lehet a nyerő tipp a baszk rangadón

Vasárnap baszk rangadót rendeznek a spanyol élvonalban: a Sociedad-Bilbao derbin mi mást is várhatnánk, mint gólokat?
Spanyol bajnokság
Real Sociedad - Athletic Bilbao
Vasárnap, 20:30

Egyik baszk alakulat sem kezdte jól a bajnokságot. 5 fordulót követően a házigazda 5, a vendég 3 egységgel áll. A kék-fehérek két gólnélküli iksszel kezdtek (Sporting, Depor), aztán a Betistől és az Espanyoltól kikaptak, majd jött a Granada elleni idegenbeli ütközet, amelyen végre megszerezte első sikerét David Moyes legénysége. A kiütéses győzelemben (0-3) kulcsszerepet vállalt Agirretxe, aki mesterhármast hintett. Kellenek is a találatok a San sebastiani alakulatnak, ugyanis az első három mérkőzésén eredménytelenek maradtak a fiúk. Most az első hazai nyertes meccsre készünek Jonathasék az Anoétában. A keretben vannak hiányzók, Zaldua (védő) még sérült, de la Bella visszatérhet a hátvédsorba, Granero (kp.) szerepeltetése kérdéses. Jó hír, hogy Rulli kapus visszatérhet eltiltásából.

A vendégeket nehéz kiismerni az idén. A piros-fehér-feketék egészen szélsőséges eredményekre képesek: a Szuperkupát elhódították a Barca leiskolázásával, a EL-ben győzelemmel nyitottak, a Realt megszorongatták, jó játékkal, ugyanakkor simán kikaptak a Eibartól és a Villarrealtól La Ligában. 4 vereség mellett egy sikert könyvelhettek el (Getafe), idegenben pedig eddig mindkét fellépésüket elbukták. Ernesto Valverde társulata nagyon készül a mindig különleges hangulatú baszk derbire, és ponttal, pontokkal akar hazatérni a rangadóról. Muniain és Boveda még nincs, San Jose és de Marcos viszont bevethető lehet.

42082. Real Sociedad - Athletic Bilbao, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Tippmix

Szoros, kiélezett mérkőzést várunk, tavaly mindkét meccsük 1-1-re végződött. Ezúttal is a gólváltásban látjuk a legnagyobb értéket, ennek megfelelően erre fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!