<>

 
 
 
A hetet a francia, az osztrák és az olasz bajnokság ötleteivel zárjuk: a Marseille sikere mellett osztrák gólváltást és szoros torinói meccset jósolunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: francia, osztrák, olasz ötletek

A hetet a francia, az osztrák és az olasz bajnokság ötleteivel zárjuk: a Marseille sikere mellett osztrák gólváltást és szoros torinói meccset jósolunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

41219. Marseille - Angers, 1 (1.40) - francia bajnokság, 14:00

A vendégek újonc létükre szépen bekezdtek, eddig mindössze egyszer kaptak ki. Kérdés, hogy meddig tart a lendület? A Marseille 2-2-3 sora enyhén fogalmazva álmos rajtnak mondható, de otthon a Caen elleni meccs óta hatékony játékot játszanak. Az Angers defenzív játéka már a Lorient elleni legutóbbi idegenbeli meccsen is csődöt mondott, nem hisszük, hogy a Marseille otthonából ponto(ka)t tudna lopni.

34193. Torino - Palermo, 1. félidő X (2.10) - olasz bajnokság, 15:00

Két kiszámíthatatlan középcsapat, mindketten vereségről érkeznek erre a derbire. A Torino otthon verte a Sampdoria és a Fiorentina csapatait, míg a Palermo vendégként győzött az Udinese otthonában, majd kikapott a Milan vendégeként. Mindketten két eddigi bajnokijuk első félidejét zárták döntetlennel. Kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok, vélhetően nem az első játékrészben viszik döntésre a meccset a felek.

22718. Admira Wacker - Sturm Graz, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - osztrák bajnokság, 16:30

Kilenc forduló után mindkét csapatnál látható a viszonylag hatékony támadósor és a sebezhető védelem. Az Admira 14-11-es gólkülönbséggel áll (otthon 8-5). A Sturm az Austria Wien elleni rangadón megszakította vesztes szériáját és ez talán lendületet adhat neki, melyre szüksége is lesz az Admira otthonában. Ebben a naptári évben mindhárom közös meccsük gólváltást hozott, folytatódhat ez a trend.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!